FunBeat Tipsar

Prova ett gratisnummer av Outside Träning

Prova ett gratisnummer av Sveriges mest svettiga, skitiga och intensiva träningsmagasin! Outside Träning - den initierade träningstidningen för människor som redan tränar mycket - helst utomhus.

Magasinet som innehåller allt från allmänna träningsprogram till konkreta expertråd. 

Outside Träning visar vägen för dig som vill BLI BRA och MÅ BRA.

KLICKA HÄR FÖR ATT BESTÄLLA ETT GRATISNUMMER!

2015-11-03 12:49.


Kommentarer till blogginlägget


Är det en tillsvidare prenumeration som man måste avsäga? Dvs om man inte avsäger så kommer fler nummer med automatik som man ska betala.
2015-11-04Nej då, Johan Lilja som är chefredaktör för Outside Träning lovar att han inte skall jaga er med prenumerationskrav efter gratisläsningen...
2015-11-05Tänkte skaffa mig ett nummer men det var visst prenumerationskrav för att få det och man måste säga upp prenumerationen inom 5 dagar efter att man fått första numret. Hur är det egentligen?
2015-11-18Hej! Jag lovar att INTE jaga någon som inte vill prenumerera men jag tror att ni inte kommer att ångra er. Outside Träning kommer ut fyra ggr per år och kostar 279 kr för just fyra nummer. När man hoppar på vårt erbjudande om det första nurmet utan kostnad så är det dock en årsprenumeration som täcknas. Och Anders ovan har rätt.
2015-11-18Det framgår inte så enormt tydligt i informationen. Jag känner mig vilseledd.
2015-11-19


Om bloggen

FunBeat Tipsar är vår omvärldskoll på prylar och annat inom träning. Vi tror det kan vara av intresse, annars är det lätt att avfölja.