eva Samuelsson

Dom är överallt

just nu ser jag dom överallt

Löparna

På väg till jobbet, ser jag dom ta sin morgonrunda och jag känner en viss avund som växer upp i bröstet, ...... Så himla tjäckt då ,  har dom inget jobb att gå till? 

På väg hem efter jobbet  kommer dom i sina reflexvästar på cykelbanan och en del har riggat på sig pannlampan oxå. Hm jag har väl oxå en pannlampa......och fina tights med reflexräder på . En sådan där fin lysmössa i  cerisrosa har  jag faktist oxå och merinoullvantar för löpning. 

Över  pigga  blir dom säker oxå av den härliga kalla krispiga höstluften, så dom inte kan somna senare på kvällen. Och den där härliga höst doften av nedfallna löv och fuktig luft, skulle det vara något ......😔😕🍁🍂🍃

Träningsvärk får dom säkert oxå eller en liten muskelbristning kanske😈

Nä nu har jag surat i en vecka. Inte tränat alls utan försökt vila min fot men det är ju lite svårt, gå måste man ju liksom, och det blir en hel del gåing på jobbet.  Värker gör det fortfarande och det kommer liksom ilningar i hälen som kommer och går utan att jag gör någonting kan tom vakna av det på natten. Funderar på om det kan vara att hälen  börja läka som känns. 

Bokat upp mig på alla spinningpass i veckan så får jag mixa med styrka och yoga och se vad plantarfacian säger om detta .........

2015-11-02 21:58.


Kommentarer till blogginlägget


Man måste få rasa och sura lite.
Jag håller båda tummarna att det går som du tänkt dig på framtida träning och rehab!
2015-11-03Japp, håller med den kloka kvinnan ovan där!
Krusar du handduk med tårna osv? Krya på dig!!
2015-11-03Jajamensan vis krusar jag handdukar, rullar tennisboll, hänger ner hälen i trappan och håller mig lugn 🤗
2015-11-03Du får träna överkropp, medan foten läker! :)
2015-11-10Du får träna överkropp, medan foten läker! :)
2015-11-10Kolla tejpningar om du inte har gjort det redan ..
Krya på foten! :)
2015-12-01