FunBeat Tipsar

Simma för livet - Var med och gör en medmänsklig insats!

Tisdagen den 20 oktober arrangerar Medley och Simma Sverige ett sponsorsim till förmån för biståndsorganisationen WaterAid. Då kan du vara med och bidra till att förändra tusentals liv i områden där stora delar av befolkningen saknar tillgång till rent vatten och säker sanitet.

Varje simmad meter den här dagen ger 10 öre till WaterAid och deras projekt på Madagaskar. Självklart bjuder vi på gratis entré för alla som är med och simmar, så ta med dig kompisar, syskon, föräldrar och mor- och farföräldrar och hjälp oss att simma hela Sveriges kust (2580 km)! Du får simma hur långt eller kort du vill - varje meter räknas - din insats är livsviktig!

Var och när? 

Hela tisdagen den 20 oktober på Medleys alla inomhusanläggningar i hela Sverige (tills vi simmat hela Sveriges kust). Besök din anläggnings hemsida för öppettider. De kan också tipsa om när det är lite lugnare i bassängerna (vi har en maxkapacitet som vi måste hålla). Självklart är det gratis för alla deltagare!

Hur långt kan vi simma? 

På Medleys hemsida kommer du att kunna följa färden längs med Sveriges kust i realtid!

Simma för livet på Facebook 

Häng med på Medleys Facebook-event och bjud in alla du känner att göra en medmänsklig insats!

2015-10-13 14:40.


Kommentarer till blogginlägget

Om bloggen

FunBeat Tipsar är vår omvärldskoll på prylar och annat inom träning. Vi tror det kan vara av intresse, annars är det lätt att avfölja.