Eva Hellstrand

Träningsvardag

Nu har jag varit borta från F&S två år och känner lite sug tillbaka till lite cirkelfys och boxpass och gym och vill prova på yoga.  Så mycket lättare när jag flyttat och slipper springa efter tåg för att få ihop vardagen också.  Har hängt på gymet på jobbet  som är toppen men det är onekligen lite mer puls  och roligare på F&S.  Förra fredagen passade det mig bra med ett pass och kollade snabbt igenom schemat.. Skivstång 75, perfekt tid för mig, så får det bli.  Jag dog! Lite grand. Vacklade efter att jag återuppstått, nedför trappen ut i friska luften och stod och samlade mig lite. Såg antagligen helt väck ut, i min egen bubbla. När jag lyfter blicken ser jag en som ser precis likadan ut som  jag gör. Hon håller sig i cykeln och ser liksom ut som hon insett att hon faktiskt överlevde. Vi ser varann och  börjar gapskratta båda två, visste exakt vad den andra kände :)

På onsdagen är det dags igen, jag bokar ett pass som funkar tidsmässigt för mig. I min tanke var det ett pass med träning med egna kroppen på golvet...det jag hade bokat var indoorwalking 75 min. Tyckte det stod IW flex men men...  Efter ett tag domnade mina fötter (trots löst snörda skor) och hela jag kändes som en stor svettpärla, även om jag inte blev lika utmattad som på skivstångspulsen!

Så skulle jag springa lite intervaller för mig själv tänkte jag. Var lite kall men körde lite snabbuppvärmning och hoppsansasteg.  Så drog jag iväg i  värsta brännbollsspurten, men så  det nöp till i båda låren! Så jag höll på trilla omkull. Aldrig känt nåt sånt.  Försökte massera och tänkte gå gå, stanna inte och bli stel. Försökte mig på att springa nåt försiktigt steg. Ett stort Nej, det gör bara skitont i låren. Ledsnar totalt och cyklar  (som ändå funkar i sakta mak) och köper thaimat, smörjer med ormsalva och kurar under fleecefilten. Ringer och beklagar mig lite  och får höra att det kan kanske vara någon ruptur men nee säger jag, såå ont gör det inte, har nog sträckt mig bara, men jag kan få kalla det vad jag vill, har jag otur kan det ta tid blev jag upplyst om.  Jag hade tänkt köra igång på torsdag igen när sträckningen fått vila lite.

2015-10-14 10:06.


Kommentarer till blogginlägget