eva Samuelsson

Hot leggs

Man kan ju ibland tycka att man kommer på en himla bra snilleblixt. Efter lite löpövningar så kändes baklåren lite stela och tunga. Gången lite stapplande och jag kunde kanske ha stretchat lite bättre men ok nu  är det som det är. 

Då jag inte längre är purung så får man ju ta till lite trix och medikamenter får att hålla sin gamla lekamen igång .......... liniment , en himla  pen produkt . Så innan jobbet idag stryker jag lårens baksidor men Linnex, ser ut ung som ett deo stick. Drar sticket upp och ner flera lager så det riktigt ska göra nytta. In isande kall känsla sprider sig på låren men inte mycket händer, kan ju bero på att jag har ett gediget fettlager rund mina lår med en hel del gropar i, kallas visst för celluliter ..... 

Drar på jeansen och gör mig redo för att gå iväg till jobbet. Känner en liten värmande känsla och funderar på om det verkar över huvud taget. 

Just idag var det ju lite små kallt, lite höstligt faktist. Luften kall och klar och man piggnar till på väg till bilen. 

Väl inne i bilen är det kallt i sätet så jag vrider på värmen i sätet .......

Ohejsanhoppsan om man säger sååååå........ Det pirrar och surrar i låren och det sprider sig en hetta i låren så jag tror att dom börjar brinna, men rent teoretiskt så gör dom du ju inte det. Stänger värman i sätet men det hjälper liksom inte. Leggs  on fier så att säga. Försöker sitta på ett lår i taget som om det skulle hjälpa. Väl på jobbet tror jag att det kommer att lätta då jag ska byta till arbetskläder men det funkade inte så bra. 

Har inte frusit om benen idag i alla fall ..........

2015-10-12 21:38.


Kommentarer till blogginlägget