eva Samuelsson

Alltiettpass

Äntligen har det onda i hälen lagt sig, eller ja blivit lite bättre i alla fall så i dag bar det iväg till slingan för att känna på't liksom. Talade hela tiden tyst till mig själv, ta det lugnt, lugnt . Detta är bara ett känna på pass. 

Då jag missat en hel del på min löp kurs så hade jag så mycket jag ville prova, började med en rask promenad som uppvärmning till slingan. Väl på slingan så var det lugn  luffs som gällde tills jag blev lite varm. Var i alla fall hiskligt kallt om händerna så det blir nog till att ta fram mina fina ulllöparvantar. Det gick sakta och fokus gick på löpteknik  och kroppshållningen. känd mig lite som en häst som travade med höga knän.

Väl framme vid elljus spåret blev det mer steg isättnings teknik intervaller mellan lyktstolparna , körde häl spark i rumpan samt höga knän. Fick upp pulsen lite där i alla fall. Tänkte att det kanske är lite som att dansa, ta några få grundsten i början och sen lägga på dom andra stegen . Väl framme vid lilla branta backen blev det back intervaller, sex st vanliga  och därefter sex st med höga knän och pendlande armar  typ..... . Här var det jätte kul med pulsklockan och se hur pulsen ökade. Sen fick det bli intervall löpning mellan lyckstolparna , Två stolpar ös, två stolpar lätt jogg. Därefter fick det bli en liten runda skön luffs joggning med koncentration på kropps hållningen .på vägen hem . Det var så himla skönt i skogen, luktade lit höst, kall frisk krispig luft,  vackra gul oranga toner  Kändes väldigt skönt i kroppen. Avslutade hela passet med ett magpass på Tumlarens gym . 

2015-10-10 19:41.


Kommentarer till blogginlägget


Härligt jobbat Eva!
2015-10-10Kul med pulsklockan , tar lite tid att lära sig😉 men det är ju tur arr det finns ungdomar att fråga, man kan ju alltid muta dom med en cider eller två hahaha 😂😂😂
2015-10-11Vilken tur för dem.👍😜
2015-10-15Eva,vilken pulsklocka är bra? Ska köpa en.
2015-10-21