FunBeat Tipsar

Hur du undviker skador - del 1 av Rehbands löparserie

Skador drabbar de flesta löpare förr eller senare, men det finns mycket du kan göra för att förebygga och undvika skador. 

I Rehbands löparserie med löparlegenden Malin Ewerlöf går man igenom viktiga aspekter av löpning som kan hjälpa dig att fortsätta göra det du älskar - utan att låta skador stoppa dig.

Malin Ewerklöf drivs, precis som Rehband, av att inspirera och hjälpa människor att träna mer och bättre och samtidigt hålla sig skadefri. Skadefrekvensen inom löpning är hög och för Malin var det hälsenorna som satte stopp för en fortsatt elitkarriär. Men Malin lät inte skadorna komma i vägen för hennes kärlek till sport och träning. Nu kallar hon sig elitmotionär och delar med sig av sin erfarenhet och kunskap i rollen som coach, föreläsare och friskvårdskonsulent.

Del 1 handlar om hur du undviker skador.

Rehband har tagit fram världsledande produkter i 60 år och satsar nu på att ge varumärket nytt liv genom att kombinera de medicintekniskt klassificerade och patenterade sportskydden med innovativ design och samarbeten med svenska och internationella idrottsstjärnor. Rehbands team av ambassadörer har utökats med idrottslegenden Malin Ewerlöf, Sveriges främsta löpare genom tiderna.

2015-10-09 14:14.


Kommentarer till blogginlägget

Om bloggen

FunBeat Tipsar är vår omvärldskoll på prylar och annat inom träning. Vi tror det kan vara av intresse, annars är det lätt att avfölja.