FunBeat Tipsar

Aktivitus lanserar träningscoaching 2.0 – Löpande plan

Aktivitus Testklinik och Coaching lanserar den nya tjänsten ’Löpande plan’ – En unik träningstjänst i Sverige som kan beskrivas som träningscoaching 2.0. 

Aktivitus är först i Sverige med att erbjuda fysiologiska tester, träningsprogram och coaching för löpning, cykel, triathlon/multisport och längdskidor i form av en kontinuerlig paketlösning – Löpande plan. 

Det är en helhetslösning för de som verkligen vill optimera sin träning och nå sina mål på bästa sätt, oavsett om man är nybörjare eller elit. I Löpande plan ingår regelbundna tester, program och coaching/personlig träning mot en fast månadskostnad utan bindningstid. 

Med hjälp av tester och stående coaching/PT-tid möjliggör Löpande plan en kontinuerlig utvärdering och justering av träning för bästa utveckling. 

Vi har möjlighet att under PT-passen göra tex. laktatmätningar för att få ett exakt kvitto på utvecklingen/progressen och på så sätt styra träningen in i minsta detalj.

”Tjänsten är unik i Sverige och vad vi vet även i Europa. Med Löpande plan vill vi kombinera vår precision av tester och praktisk träningsplanering med den personliga utvecklande coachkontakten på ett bra sätt. Det ska vara enkelt och effektivt för de som vill utvecklas hos oss.” säger Sara Danielsson Lundqvist, VD Aktivitus. 

Uppstartstester och möte för Löpande plan kan bokas på Aktivitus från fredag den 28 augusti. 

Läs mer om Löpande Plan här

Om Aktivitus 

Med kunskap, erfarenhet, individuell anpassning och fysiologiska tester effektiviserar Aktivitus träning för nybörjare till elit. Aktivitus genomför även aktivt friskvårdsarbete på företag och arbetsplatser med mätbara resultat. 

Aktivitus Testklinik och Coaching har funnits i 10 år och har idag testkliniker i Stockholm och Göteborg. 

I år kommer Aktivitus att passera 10.000st genomförda fysiologiska tester och 4000 individuellt anpassade träningsprogram.

2015-09-03 11:51.


Kommentarer till blogginlägget

Om bloggen

FunBeat Tipsar är vår omvärldskoll på prylar och annat inom träning. Vi tror det kan vara av intresse, annars är det lätt att avfölja.