FunBeat Tipsar

Möt Karolina, vår nya medarbetare på Funbeat

Karolina Silfverberg heter vår nya glada och duktiga medarbetare, en riktig träningstok som verkligen älskar utmaningar. Karolina tränar och tävlar framgångsrikt i såväl triathlon, friidrott och surfskipaddling.

Karolina har tidigare jobbat med försäljning på tidningen Outside, samt med Falsterbo Horse Show. Hon driver träningsläger i surfskipaddling och arrangerar kajakfestivaler.

”Med Karolinas stora engagemang i allt som har med träning, hälsa och kost att göra, blir hon en perfekt ”funbeatare” som kommer att tillföra massor av ny energi och hjälpa oss i vår strävan att utveckla våra tjänster till att bli ännu bättre”, säger Thomas Bergbom, en av delägarna i Funbeat.

Vad ska du jobba med på Funbeat? 

"Jag ska utveckla- och driva försäljningen av Funbeat+, vår nya och otroligt spännande app- och webbaserade tjänst för företagsutmaningar och friskvård”, säger Karolina.

Om du skulle beskriva dig själv?

"Jag är en person som älskar förändringar, utmaningar och resultat. Att se utveckling och förbättring är min passion! Oavsett om det gäller i försäljningssiffror eller i minuter över mållinjen i den senaste tävlingen.

Riktig passion för mig är idrott, och så har det varit sedan jag var riktigt liten, den där känslan av spänd förväntan inför en tävling eller bara i all grundplanering inför en tävling, då all energi och medvetenhet ska fokuseras för ett planerat resultat.

Hur får du egentligen ihop livspusslet med jobb, familj, träning, vänner och ditt stora intresse för närodlad och ekologisk mat? 

”Haha, vilken rolig fråga! Det går att få ihop om man kämpar lite. Men det är inte alltid det går vägen, det är det bara att inse och acceptera. Jag får tacka idrotten som har lärt mig att kämpa och fokusera på rätt saker, säger Karolina.

Mer info om Funbeat+ hittar du här

Karolina når du på: karolina@funbeat.se

2015-08-31 11:45.


Kommentarer till blogginlägget


Woop-woop!
2015-08-31
2015-08-31Bästa Karolina!!!
2015-09-01Kul Karolina, Lycka Till!
2015-09-02


Om bloggen

FunBeat Tipsar är vår omvärldskoll på prylar och annat inom träning. Vi tror det kan vara av intresse, annars är det lätt att avfölja.