eva Samuelsson

Kan man inte springa får man väl spinna

I helgen sprang jag och en vännina midnattsloppet i Gbg 

Ok ok sprang är väl lite överdrift , haltade som en anka  mer likt turer jag .

Det värsta jag ver är folk som innan ett lopp förklarar att dom inte riktigt har tränat si eller så, eller har en skada eller massa andra ursäkter ,man är helt enkelt inte bättre än vad man är .......detta förklarade jag för min käre man .

 Ca trehundra meter från start högg det till i hälsenan, vaden eller något ont som fan gjorde det och med en gång tänkte jag att Gud straffar vissa snabbt, varför klaga på andra ,...... Örrghhhhhhh  så trött jag blev . 

Vaden gjorde ondare och ondare och blev stelare och stelare...... Fasikens skit piss attan ...... Om jag tänker på något annat så går det nog över...... Or not. 

I Majorna funderade jag allvarligt på att bryta men då dök min nya idol upp i huvudet . KRISTINE, som just denna dagen hade sprungit , håll i er nu ... NIO MIL......... Det är inte kattskit det, och dessutom fått MEDALJ

Skulle jag då ens inte fixa tio km .... Hallå eller ???? Så då blev mitt mantra Kristine nio mil, Kristin nio mil Kristine nio mil ..... Och till slut vart jag tbx i Slottskogen . Haltandes som en anka fick jag min banan och medalj 😅😅😅.

Kära make och vännina frågade om jag hade ont som haltade .. Jag ????? Nej då bara lite stel..... Jovisst , vägen hem i bilen gjorde saftigt ont och för att inte tala om dagen efter........så nu är det voltaren och ormsalva . 

Men spinna funkar så jag får väl roa mig med det ett tag och tänka på min nya idol. Kristine 😊💪🏼😅

2015-08-26 21:39.


Kommentarer till blogginlägget