eva Samuelsson

lårskav

Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Funderar allvarligt över min egen klumpighet. I söndags var det såååååå gott och varmt ute, lite mörkt på himmelen men så varmt och skönt.bestämde mig för en kvällspromenad. Sagt och gjort ut på promenad det bar...... 14 km det blev.

Ville bara gå ut på  hästen på Smögen det skulle jag nog hinna och visst hann jag bara det att jag lyckades med att få skavsår mellan låren ??????

Hur lyckas man gå och få skavsår mellan låren........

Samt en hiskligt gå blåsa på hälen .

Slemmet i halsen botar jag med bisolvon , tror jag det hette

Öm under fötterna när jag vaknar på morgonen , liksom under trampdynorna och hälarna ???? Knepig åkomma .

Men vad fasiken !!!! Hämtade min midnattsloppströja idag 😅😅😅😅

Som jag mår nu men skaviga lår , blåsa på hälen , slemmig hals och ömma trampdynor får nog inställningen till midnattsloppet ändras, får bli ett upplevelse lopp runt kommer jag men tiden blir det den blir 

2015-08-18 21:58.


Kommentarer till blogginlägget


Tips från en helt utomstående: Förkylningssymptom + ont under fotsulorna + "utslag"/"blåsor"?

Kolla "5:e sjukan" (hos vuxen).
2015-08-19Men tusen tack 😀, har aldrig hört talas om , men visst. Stämmer det lite fast inga blåsor då....ska ringa min vårdcentral imorgon . Och återigen tusen tack. Då kanske jag trots allt inte är en gammal knarrig klimakterie tant med ledont och onda fötter 😉
2015-08-19Jag kunde knappt stödja på fötterna på morgnarna på en fem-sex dagar. Visste inte vad det var förrän dottern som var snuvig samtidigt fick en massa utslag - och fick diagnosen av läkaren som skickade med ett infoblad hem. Har du några ungar i närheten så kan det nog vara det. Jag hade iofs inga utslag men ändå. Ipren enligt dosering på paketet i fem dar var vad vårdcentralen ordinerade och det hjälpte en del och sedan gick det över av sig själv.
2015-08-19Kanon, har bara stora barn men en massa barnpatienter har jag ju inför sig . Nu blir det Ipren 👍🏻
2015-08-23