FunBeat Tipsar

Välkommen till Vattenfall World Triathlon Stockholm, 22-23 augusti

Det är äntligen dags igen för Vattenfall World Triathlon Stockholm! En VM-tävling och ett motionslopp den 22-23 augusti i Gamla Stan.

Var med om den nervkittlande spänningen när världens bästa triathleter på dam- och herrsidan slåss om viktiga VM-poäng - och upplev folkfesten när 4000 motionärer simmar, cyklar och springer sig fram till målgången på Slottsbacken.

Att hålla ögonen på:

  • Under lördagen kämpar Lisa Nordén för viktiga VM-poäng i jakten på en OS-plats i Rio de Janeiro 2016. Konkurrensen i Vattenfall World Triathlon Stockholm är dock sylvass, några av världens bästa triathleter är på plats.
  • I motionsloppet på söndag deltar vår ambassadör Shahrzad Kiavash som uppmärksammats av en rad medier under året. Shahrzad tvingades amputera båda sina ben efter en tragisk blodssjukdom - nu satsar hon helhjärtat på triathlon och gör sin första tävling den 23 augusti. Hon startar kl. 10:10. 

Shahrzad Kiavash är triathlet mot alla odds. Den 23 augusti gör hon sin första tävling i Stockholm.

Viktiga hålltider:

  • Lördag kl 12:26 - Start för Damer Olympisk distans,medaljceremonin följer kort efter loppet på Slottsbacken.
  • Söndag kl 08:00-12:50 - Starter för motionsloppet med 4000 deltagare.
  • Söndag kl 15:36 Start för Herrar Olympisk distans, medaljceremonin följer kort efter loppet på Slottsbacken.

Mer information på stockholm.triathlon.org

2015-08-12 13:39.


Kommentarer till blogginlägget

Om bloggen

FunBeat Tipsar är vår omvärldskoll på prylar och annat inom träning. Vi tror det kan vara av intresse, annars är det lätt att avfölja.