eva Samuelsson

Sticksvidontpirrkli

Känner mig rätt dövven, som det heter här.  Det pirrar i näsan och kliar , blir bönn  täppt och kan knappt andas. Huvudet dunkar och nacken är stel. 

Vet att det är mycket gråbo gråa ute just nu och stel i nacken har jag säkert blivit av allt drag när jag åker båt. Huvudvärken är säkert för att vädret är så konstigt, nästan åska varje dag och just nu har jag inte tid med krassligheten då jag liksom känner att jag är på g med löpningen .

I går kväll var det mindre roligt, varje gång jag svalde sved och stack det i halsen så jag fick tårar i ögonen. Tårarna gjorde att jag blev snorig . Snoret gjorde att jag blev täppt .... Täppan att jag fick andas med öppen mun , mun andningen  att jag blev torr  i halsen och fick dricka. 

Nässpray, fishermans friend och vatten , lite sömn och på't igen så har min natt sett ut. Men som sagt detta är ju övergående, finns dom som är kroniskt sjuka så det kan ju vara bra ibland att bli lite förkyld så man vet hur bra man har det när man är frisk och förhoppningsvis så är det bara att dra på jogging dojjorna om någon dag 😊

2015-08-07 22:15.


Kommentarer till blogginlägget


Krya på dig!

2015-08-08Tack 😷
2015-08-09