eva Samuelsson

Som en snigel

för att inte maska och fuska så gjorde jag som förr i tiden, som man gjorde åt barnen när dom var små. Lade fram kläderna innan, inte för att det hjälpte på mina damer som bytte kläder x antal gånger innan dom kom iväg till skolan. 

Mitt på toagolvet lades alltså en hög med träningskläder så att det absolut inte skulle missas.

Den glada skuttande kaninen kände sig mer som en seg slemmig snigel, tog sig en sväng förbi makens säng för att liksom glida ner där och få krypa in under det goa varma täcket och få en kram och förhoppningsvis få ligga kvar. 

Sket sig rejält kan man ju säga.... - ut och spring med dig .........

Det ska jag komma ihåg när det är någon som kryper över på min sida sängen.

Så det var bara till att traska på upp till slingan och värma upp, göra några höga knän och häl i rumpansparkar 

Slingan är sådäroförskämt vacker med kaprifol lianer högt och lågt ,lite lagom kallfuktigt så det doftar sådär gott. Lufsar runt ett varv och liksom mjukar upp lederna lite. Ank mamman har ett himla sjå med att hålla ihop sin lilla kull med ungar som springer fram och tillbaka på slingan . Så fort det kommer folk så tror dom att det är mat på gång så dom springer oss till mötes, något besvikna vaggar dom. Tillbaka till dammen när dom inser att det inte var någon brödpåse med ........

På andra varvet springer jag ikapp en löparmamma med en sådan där springbarnvagn. Första tanken var , herregud kan hon inte få lite egentid och ta sig en runda själv i skogen ? 

Tanke nummer två , stackars barn medsläpad i den där grejen bara för att mamma ska springa ........

Så kom jag närmare och närmare och fick så springa om, sneglade nyfiket in i vagnen. Där satt en liten lintott i pyjamas med sin nalle i tryggt förvar i armen , riiskaka i ena handen och en napp i mungipan . När jag springer om ropar den lille godingen - fortare mamma fortare !!!!!! Och jag kan inget annat än att börja skratta. Skratta gör jag defenetivt inte när denna mamma springer om mig !!!!!!!!! Med vagn och den lille coachen , heja heja heja !!!!!!! Jag kan ju lika gärna lägga mig ner och dö.

Vilken djäkla träning hon måste ju vara urstark och vad underbart att få åka i den vagnen och heja på sin mamma ...........

Var ju bara tvungen att springa i kapp och fråga om jag kunde få lift .

2015-08-02 12:07.


Kommentarer till blogginlägget