eva Samuelsson

spinnsvett

Dagens övning blev spinning i 55 min . Det skulle verkligen bli skönt att spinna loss lite. Musiken var helt i min smak. Efter två uppvärmningslåtar var jag helt slut och värmen i kroppen gjorde att svetten började hitta vägen ut ur kroppen och började bilda små droppar på skinnet , dropparna blev större och större tills dom började komma i rullning och bilda små rännilar ner för pannan och armarna, killade lite då dom rann på ryggen innan dom sögs upp av linnets tyg och bildade en fläck som blev större och större . Likadant var det framöver bröstet rännilar som rann ner mellan bröstet och sögs upp av bh-ns resårkant.

Det var tunga uppförs backar vilket har blivit något av mina favoriter. Långa tunga sega backar som gör att benen darrar och svetten gör att man blir sjöblöt. Passen mäts numera i hur mycket man svettats.

I Alanya svullnade min vänstra vad upp så det såg ut som om knä och ankel gick i ett. Var så dom två sista semesterdagarna och under flygresan hem. Tog ca två dagar innan benet blev något sånär ok igen. Något svullen bar det iväg med benet till vårdcentralen men benet var ok och det var ingen liten  propp heller. Under dagens pass kändes det lite underligt i vaden, liksom som om man låg nära till kramp hela tiden . Fick lätta lite på det tunga trampet så gick det bättre. 

I morgon ska jag testa att springa med Tumlarens löpar grupp, hoppas på lite tips, om man nu kan lära en gammal hund att sitta😜

2015-07-06 21:22.


Kommentarer till blogginlägget


Klart inspirerande att springa tillsammans med andra! Sprid gärna dina nya kunskaper.:)
Ps, prova kompressionsstrumpor när du springer och en stund efteråt, eller bara efteråt om det är varmt.;)
Snygga pjucks!:)
2015-07-07japp har strumpor på ;)
funderar på att även ha i jobbet, då man går mycket, är lite svullen på slutet av dagen,
lycka till nu på lördag för det var väl då loppet i varberg är?
2015-07-07Jag använder också stödisar på arbete..;)
Jop! Håll tummarna att jag tar mig i mål denna gången! Springer tillsammans med min "PT" denna gången.
2015-07-07Kommer att gå som en dans 😉👍🏻🏃🏼
2015-07-07