eva Samuelsson

Beachruning

Så var man på plats , Alanya,Turkiet . En veckas semester och träna varje dag tjiiihooooo 😍😍😍

Visst skulle varje dag börjas med en morgonlöprunda, tidigt innan det blev för varm.

Hade ju spanat in kartan över Alanya  och ena stranden ca fem km och den andra ca tre km. Peter hade klargjort att det skulle inte bli någon dj.....träning, nu var det SEMESTER.

Jag hade smugglat med träningskläder,  trodde jag ,med det hade han redan listat ut att det skulle med.

Så där låg den då , tre km sandstrand , hur härligt skulle inte det bli att springa på den med vågorna skvalpandes runt fötterna ?

Bestämde mig snabbt för att promenera fram och tillbaka, liksom bara för att känna på det och springa i bikini var inte så lockande.

Man har ju sett alla dessa filmer och serier när folk springer  längs en strand och visst ser det underbart ut ......... Jovisst, tjena mittbena

Sanden var vit och lös, man sjönk liksom ner fem cm  och lutningen på stranden brant som attan, svettigt och svårt . Kändes som när man hade gympa och skulle springa på den där tjocka mattan , segt och tungt.

Men vad fasiken man ska inte klaga,  det var ju detta jag längtat efter. Lite längre fram blev sanden mörkare och hårdare och där fick jag ändra lite på gången, trampa på framfoten och snabba steg, det gick tom att småspringer lite. vågorna dundrade in och det var lite svårt att klura ut vart man skulle gå på stranden, precis där vågen nyss svepte in och gjorde sanden mjuk eller lite högre upp ...... 

Det blev en morgon promenad och en eftermiddags sväng i alla fall och tor blev det ju sex km per vända.

Efter två dagar undrade jag lite varför jag hade så ömma fötter, vände på dom och under tårna så hade jag rejäla blåsor , träningsvärk i fötterna, och vader och hälsenor kändes inte så roliga......

Beklagade  mig lite för Peter, men det föll liksom inte i god jord om man säger så ........... Hahahahaha.

Men det blev i alla fall morgonpromenad med skor på uppe på starandprommenaden varje morgon, tre km och gissa vem som gick med?

2015-06-29 21:56.


Kommentarer till blogginlägget


Skönt med semester. Ifjol sprang vi, jag och min fru, "strandvägen" mot Antalya hållet och efter en bit upp innan berget / tunneln så fanns det en rätt fin utsiktsplats med ett litet utegym. Ganska många som sprang dit. En annan runda vi hade var lite "bergslöpning" upp mot berget vid Red Tower och hamnen. Härliga morgonrundor mem man var nästan tvungen att komma ut vid 06-draget för att inte gå under av värmen. Alanya är härligt. Vill ni ha ett tips på hotell till ngt annat år är Flora Garden Beach hotell ( Fritidsresor) utanför Manavgat magiskt och helt underbart. Blue Couples, enbart vuxna och en lugn och skön atmosfär. Varit där två år i rad. Grymt Spa och fantastisk personal. Njut av er semester i Alanya!!
2015-06-30jo vi var uppe med tuppen, rena gatuloppet för att få en solstol paxad, och tack för tipset. ;)
2015-07-06