FunBeat Tipsar

Snart 2500 anmälda till Velothon Stockholm

Snart 2500 anmälda! Intresset för Velothon Stockholm är stort. Antalet anmälda cyklister till tävlingen har ökat ordentligt under de senaste veckorna – och nu närmar sig siffran 2500. Det betyder att priserna kommer höjas inom kort.

– Jättekul! Känslan är att många cyklister börjar bestämma sig för höstens utmaningar efter urladdningen på Vätternrundan, säger Fredrik Kessiakoff, Race Director för Velothon Stockholm. Förutom ett ökat intresse efter Vätternrundan pekar Kessiakoff på ett par andra anledningar. 

– Den slutgiltiga bansträckningen i Stockholm med avstängda vägar är så klart en höjdare. Men sedan är det säkert en effekt av att vädret blir varmare och lämpar sig bättre för cykling i Sverige. 

Velothon Stockholm går av stapeln den 13 september med start och mål på Gärdet. Du kan välja mellan 60 och 150 km. Gör som många andra - och anmäl dig nu till ett billigare pris! Till anmälan

Läs det första numret av #Velothon!

Nu kan du ladda ner det första numret av magasinet ‪#‎Velothon‬ som gått ut med det senaste numret av Bicycling. Fredrik Kessiakoff berättar om bansträckningen, Roberto Vacchi förutspår proffsloppet och dessutom får du träffa tre cykeltjejer som älskar att gå upp klockan 05:00 för att cykla! 

Här hittar du den digitala versionen av magasinet. 

Säkra din start nu!

Det strömmar in anmälningar till premiären av Velothon Stockholm 2015. Just nu ligger anmälningsavgiften på den lägsta nivån (900/990 kr) - vid 2500 deltagare höjs den till nästa så se till att säkra din plats nu! 

2015-06-26 18:34.


Kommentarer till blogginlägget

Om bloggen

FunBeat Tipsar är vår omvärldskoll på prylar och annat inom träning. Vi tror det kan vara av intresse, annars är det lätt att avfölja.