En FunBeat-användare

Du är inte inloggad på FunBeat.

För att titta på den här personens träningsdagbok och profil så måste du logga in på FunBeat.

Snart är det Vårruset

Tankar inför måndagens 5 k Vårruset. Förra året var en besvikelse, med tankar om bättre tid, öppnade första 2 k för fort och fick astmakänning och gick en bit. I år, 5 k känns inte längre som något "hinder att klara av" efter att han gjort några 10 k lopp. Så hur är dagsformen nu några dagar före? Sådär, har haft lite känning av benhinnor och vi har höga halter av björkpollen just nu i Gävle. Samtidigt tänker jag, att ett lopp som motsvarar Gävlemilens först 5 km ska väl inte vara omöjligt? Mitt mål kommer alltså att vara under 32.30, dvs lite bättre än 2014. Fasen, det är väl bara att löpa smart, ta vatten vid kontrollerna men inte ödsla onödig tid. Yes, nu kör vi!

2015-05-14 20:03.


Kommentarer till blogginlägget


Skulle va kul heja på dig! Jag springer också på måndag 😊
2015-05-15Ja! Vi kommer att ha någon tröja med Prolympia på, kanske en gul t-shirt och något under om det är lagom. Har du något kännetecken? Vi står i tidtagningsgruppen, antar att du också ska dit? I vilket fall är jag inte helt pigg idag, hoppas det vänder till morgondagen. Planerar att åka dit runt kl 18 och köra lite uppjogg med en av tjejerna, du kanske ska med på det? (Väldigt kort sträcka).
2015-05-17Har ärende jag måste fixa, men hoppas komma iaf till 18.30
Vi har blå capiotröjor :)
Springer bara vanliga, ingen tidtagargrupp :) vi ska träffas vid klockstapeln ! Jag håller utkik!! 😊
2015-05-17Hej, ja gör det! Hugg tag i mig om jag ser förvirrad ut :)

Stina
2015-05-18Jag höll på att hugga en tjej på cykel på väg hem men ångrade mig, tror inte det var riktigt du ändå :) haha vi får ses en annan gång! Flyttar snart till Gävle så kanske Hemlingby :)
2015-05-19