En FunBeat-användare

Du är inte inloggad på FunBeat.

För att titta på den här personens träningsdagbok och profil så måste du logga in på FunBeat.

Tiden räcker tyvärr inte till. (Gnäll)

Från att ha varit solo till att dela livet med någon annan, från att ha kommit hem från jobbet strax efter fyra till att komma hem från jobbet vid halv 6. Hur i helskotta ska jag lyckas planera in allt man vill göra. Det har inte blivit bättre av att jag fått ett eget syrum och därmed kan lägga mycket rolig tid på min andra passion förutom att motionera; sömnaden.

Jag kommer mig ut för att springa lite, trycker in ett intensivare gympass då och då men oftast upptäcker jag att klockan har sprungit iväg och att det är dags att göra sig i ordning för sängen. Träningstiden har mer än halverats jämfört med tidigare tyvärr. Jag vill inte träna direkt efter maten men de pass jag kör direkt efter jobbet blir aldrig riktigt bra, speciellt löpningen. De första 5 kilometrarna går bra men sedan tar energin slut i kroppen och jag känner mig trött, frusen och hungrig. 

Känner att jag gnäller men ibland måste man få göra det åxå. Fördelen har i alla fall varit att jag har producerat kläder på löpande band och äntligen är syjuntan skapad och igång så att man får dela sina erfarenheter med varandra. Sakta men säkert har jag börjat testa lite olika alternativ. Äter lite i slutet av arbetsdagen och blir lämnad knappa milen hemifrån och springer hem. Man får ta det i små steg och tillslut kanske jag hittar en bra balans mellan samboskapet, träningen och sömnaden. Snart kanske det blir lite varmare åxå så att det inte känns så förbaskat kallt att hoppa ur en varm bil och springa i rusket hem. 

Så nu har jag fått gnällt lite osammanhängande och efter funderationer kommer det att bli lite träning denna vecka åxå. Skall hinna sy klart ett par byxor och en topp innan helgens festligheter. Träning och samboskap får stå tillbaka lite även denna vecka...

2015-03-24 08:32.


Kommentarer till blogginlägget