eva Samuelsson

Dopad

äntligen fick jag masat häcken ut över dörren och tränings kläderna var på. Den gångna veckan har varit en tung sådan, med tanke på det som hänt i Uddevalla, man kom liksom ur spår.

Det var himla skönt ute, hade någon föreställning om att det skulle blåsa kallt men det var riktigt gött. Små joggade och hoppade och skuttade som uppvärmning. Höga knän och rumpsparkar blandades med lite fartökningar och andra krummelurskutt., såg nog lite roligt ut kan jag tänka 

Det bar iväg på min fuskisrunda, vilket betyder att det är svagt nedför nästan hela tiden men det finns tre småsega uppförsbackar. Damen i mobilen som vänligt meddelar km och tid var riktigt riktigt trevlig idag.

I den segaste uppförsbacken som  är lite mer än en km så hölls det en god fart, upprepade för mig själv upp med blick och bröst, höga knän. Det funkade fint fint och väl på toppen av backen fick jag liksom mer energi. 

Att tänka höga knän är ett trix som funkar för mig . Funderingarna under rundan var om jag ska orka hålla 5,50 tempo under Gbg varvet . Det är ju trots allt 21 km ...... 

Hoppas nu att det ska bli mer flyt i träningen och så får jag väl mentalt börja tänka om att det blir en kul grej att göra, runt kommer jag alltid. Men det hade ju varit kul med en bra tid, men man får ju vara realist oxå.

Avlslutade rundan med fem små back intervaller . .

2015-03-17 22:09.


Kommentarer till blogginlägget


Skönt när man känner att man är i bra form, speciellt de dagar man tänker innan att det inte kommer gå så bra .
Och du, det finns inga fuskisrundor! En runda som börjar och slutar på samma plats har alltid lika mycket uppför som nedför 😃😜!
2015-03-18jo det är klart :) men den känns liksom lättare åt ena hållet.....
2015-03-18