FunBeat Tipsar

Världssuccén Velothon kommer till Stockholm!

Velothon Stockholm, 13 september 2015 - Föranmäl dig NU

Ta chansen att säkra en startplats i den unika premiären av Velothon Stockholm, 13 september 2015. Som medlem på Funbeat får du chansen att föranmäla dig för att säkra din plats. 

Via länken nedan kan du göra intresseanmälan till tävlingen som ger dig förtur till startplatserna innan de släpps officiellt. Du kommer få ett mejl skickat till angiven adress med en länk till registreringen - då har du 48 timmar på dig att boka din startplats innan det officiella släppet.

Föranmälan stänger den 2 mars och är helt gratis att göra. 

Klicka här för att föranmäla dig till Velothon Stockholm

Om tävlingen 

Mät dina krafter mot världscyklister på en unik bana med start och mål i Stockholm City. Loppet är en del av UCI:s Velothon Majors med åtta cykelrace runt om i världen. Det är en proffs- och motionstävling i ett och en helg fullspäckad med cykling. 

Precis som Stockholm gör Velothon Wales premiär 2015 – där sålde alla startplatser slut på bara några veckor. Trycket på startplatser i Velothon Stockholm väntas också bli hårt. 

Du kan välja mellan två olika distanser – 60 eller 150 kilometer.

Banan sträcker sig över klassisk cykelmark. Från centrala Stockholm ut mot vackra Södertörn med vändpunkt Nynäshamn och tillbaka. Vägarna kommer vara stängda i så stor utsträckning som möjligt.

Tävlingen genomförs i samarbete med Svenska Cykelförbundet.

För mer information om tävlingen – besök www.velothon-stockholm.se och vår Facebook-sida www.facebook.com/velothonsthlm

2015-02-25 21:35.


Kommentarer till blogginlägget2015-02-28


Om bloggen

FunBeat Tipsar är vår omvärldskoll på prylar och annat inom träning. Vi tror det kan vara av intresse, annars är det lätt att avfölja.