G-man Edenro

Klubbmästerskap med intressant avslutning..

Jaha ja, då är man hemma efter en vecka på landet. Semestern har börjat med en jäklarns massa arbete. Altanbygge hemma, måla huset och sedan altanbygge på landet i Askersund (50kvm2!). Skönt att göra allt direkt så man kan ha det soft sedan..

Imorgon smäller det med klubbmästerskap i kvarnbyns löparsällskap. Vi kommer att springa 4st lopp under morgondagen. Börjar med 13,6k terräng, två timmar senare är det dags för 4,8k grusslinga som sedan följs av 400m bana och slutligen den underbara avslutningen på 1k uppförsbacke.. Som om man inte kommer vara tillräckligt sliten vid det laget. Vi blev lite inspirerade av det där dunderdygnet och så skapade vi vår egen variant här hemma vid. Det kommer bli grymt kul. Jag har inga större förväntningar av mig själv än en härligt jobbig löpdag med massa skratt och mycket svett Smiley

Eftersom vi är en liten, nystartad klubb kommer vi också bli intervjuade av mölndalsposten som kommer göra ett reportage om oss. Kul!

Dagen i ära har jag också införskaffat mig ett par nya distansskor. New Balance 826 blev det. Har aldrig kört NB förut och tyckte det kunde vara dags att prova. Känns bra på min känsligt neutrala fot. Hoppas de kommer skänka mig mycket glädje med sitt fadade spygröna utseende.

Så, om någon ser ett gäng med svarta linnen det står kvarnbyns löparsällskap på imorgon vid 09.00 i skatås så är det vi Smiley Annars syns vi vid Åby friidrott vid 12:30-14:15 om någon vill komma förbi och kolla på galenskapet.
2008-07-18 19:30.


Kommentarer till blogginlägget


Klimatsmart att ordna Dunderdygnet i syd. NB 826 är kanonsköna. Kör hårt i morgon.
2008-07-18