Viktor Johansson

Umara Sport - Sporttillskott för alla idrottare!

De senaste två månaderna har jag använt energiprodukter från Umara sport .

image

Jag har haft med mig "sporten" på långpass och laddat upp med "Intenden" inför hårda intervallpass samt inför de två tävlingar jag har kört.

Jag är positivt överraskad! Jag har alltid haft svårt att ta ut allt och "maxar tills man stupar". Men de två senaste veckorna har jag verkligen vågat ligga på gränsen. I måndags körde jag långa backintervaller (löpning - 3:30 min) på Galgberget och igår pumpade jag tusingar på skiergen (4 minuter/intervall), vilket gjordes efter 30 minuters stakning med hög frekvens. Men den första riktiga kanonen kom på

Lövhultsloppet, mitt hittills bästa lopp gällande resultat men framför allt min egna känsla.

"Det var länge sen jag kände mig så här rapp i stakningen plus att jag orkade hålla en högre fart under en längre tid. Jag maxade allt och stupade in i mål, helt, helt färdig. Jag har aldrig lyckats känna mig så utpumpad innan!"

På söndag blir det tävling igen och jag kommer garanterat ladda upp med Umara.

Är du intresserad av att testa dessa produkter så är du välkommen att höra av dig. Jag har ett lager här hemma, så det är bara att komma förbi.

vasacoachen@hotmail.com 

0705 50 87 09

image

Umaras vision - "Att driva fram ett varumärke med produkter som kunden vet är det bästa möjliga på marknaden i dagsläget"

 2014 - årskrönikan. Dom har bara börjat!

Dundret Runt har inlett ett samarbete med Umara Sport som innebär att företaget blir ny ”hovleverantör” av sportdryck till vårens stora skidfest i Gällivare. Läs mer på: Dundret runt

2015-02-20 14:16.


Kommentarer till blogginlägget