eva Samuelsson

Spotifystopp đŸ˜«đŸ˜±đŸ˜«

Ut pĂ„ slingan en svĂ€ng. Mentalt hade jag ett lungt löppass framför mig och jag skulle riktigt njuta av naturen, vĂ€dret och lyxen av att fĂ„ trĂ€na . 

Redan efter nĂ„gra steg var det kloka resonemanget borta, en ganska seg och lĂ„ng uppförsbacke som var planerad att gĂ„ uppför som uppvĂ€rmning..... Typ sket sig och man kan ju lika vĂ€l jogga lĂ€tt som uppvĂ€rmning.  Fick lite svĂ„rt med andning och tryck men det var nog psykist  och dessutom lĂ„ng seg backe ....... VĂ€l uppe pĂ„ toppen gĂ€llde det att hitta det goa steget och rytmen, att hĂ„lla samma tempo som var i mina lurar var inte att tĂ€nka pĂ„. Tyckte det var trögt och gick lĂ„ngsamt. Resonerade med mig sjĂ€lv att det  slĂ€pper lĂ€ngre fram , vilket det gjorde oxĂ„. 

Men vilket hĂ€rligt vĂ€der, riktigt som vĂ„r i luften och solen bröt sig fram genom mĂ„nen. Ett litet problem uppstod och det var om jag var för varmt klĂ€dd, men det var nog gott Ă€ndĂ„ att behĂ„lla vindjackan pĂ„. 

SĂ„ roligt att springa pĂ„ stigarna i skogen, över stock och sten. Var svĂ„rt att bestĂ€mma hur lĂ„ngt jag skulle springa men jag hade det öppet, efter tre km vek jag in pĂ„ femman och det var sĂ„ hĂ€rligt , en ganska brant stening uppförsluta gjorde att trycket kom tillbaka. Försökte tĂ€nka pĂ„ dom tvĂ„ hĂ€rliga kommande km som nu skulle luta svagt nedför pĂ„ en mjuk stig av tall barr, bara att njuta och hitta den goa andningen, tvĂ„ in, tvĂ„ ut,tvĂ„ in , tvĂ„ ut  Ă…HHHH sĂ„ hĂ€rligt det flyter 👍. STOPP i lurarna ingen musik arrrgghhhggraaa fasiken inte nuuuuu!!!! Fick stoppa och pilla pĂ„ Spotify listan, stĂ€nga av och börja om, inte fasiken hjĂ€lpte det ...... Fasikens skitpissapparater , inget ljud, totalt stendött och jag som hade sĂ„ bra flyt just nu, ok ok jag fĂ„r vĂ€l skita i detta började bli kall sĂ„ det var vĂ€l bĂ€st att börja rör pĂ„ benen igen . Men skam den som ger sig helt plötsligt var det ljud i apparaten och benen hittade snabbt tempot bĂ„de i musiken och andninge. TvĂ„ lĂ„tar sen sket det sig igen ......... Bytte spel lista och dĂ„ helt plötsligt funkade det . DĂ„ det ibland blir lite snorigt att springa fĂ„r man ju gubbnsyta sig emellanĂ„t.  Och till slut frĂ€ste jag ifrĂ„n sĂ„ jag började Böda nĂ€sblod. Ja ja ja himla kul nĂ€r löpningen funkar att det ska bli en massa skitstopp. Vid varje uppförsbacke blev det tryck i bröstet, men jag fĂ„r fortsĂ€tta testa om det blir vĂ€rre eller bĂ€ttre . 

2015-02-14 17:59.


Kommentarer till blogginlÀgget


Jäkla jobbigt när det krånglar, många ovackra ord må då höras genom skogarna:)
2015-02-15Tryck i bröstet låter lite oroväckande. Förkylning på G kanske?
2015-02-15Nej ingen förkylning, gjorde EKG i förra veckan och det var jättefint, men ska ev göra ett arbetsekg om trycket inte förbinder när jag tränar
2015-02-15Ovackra ord hag
2015-02-15Hahaha det var en rolig formulering 👍
2015-02-15