FunBeat Tipsar

​Nike Flyknit Lunar 3

Nike Flyknit Lunar 3 består av en dämpande Lunarlon-sula, och en häpnadsväckande lätt och stark ovansida, sydd i Flyknit. Materialet i Flyknit andas, är flexibelt och ger support till dina fötter. 

Nike Flyknit Lunar 3 är tredje versionen av löparskon, som används både av elitidrottare och motionärer. 

Den senaste versionens förbättringar består av:

  • En utvecklad ovansida med tätare stygn i hälen för bättre support och lösare stygn vid tån, för mer elasticitet.
  • Lunarlon-sula samt en kraftig yttersula i gummi, som svarar mot underlaget och är mjuk mot foten. För att skapa yttersulan har man tittat noggrant på kartor över hur människor belastar sina fötter, och på så sätt kunnat designa sulan efter fotens rörelse.
“The Flyknit Lunar 3 combines what runners love about the Flyknit Lunar shoe with evolutions of two of our best innovations and technologies together,” säger Rob Williams, Senior Design Director of Running Footwear.

Nike Flyknit Lunar 3 finns tillgänglig i en exklusiv färgsättning på Nike.com den 12 februari. 12 olika färgsättningar, på herr- och damsidan finns tillgängliga från och med 5 mars.

2015-02-12 22:49.


Kommentarer till blogginlägget


Jag har ett par Flyknit som är så snygga och sköna att jag mest använder dom som sneakers under sommaren när man vill slippa ha strumpor i skorna. Funkar naturligtvis som löparskor också. Perfekt om man reser med liten packning som allt i ett-sko.
2015-02-13Vikt för i helvete?? ;)
2015-02-1390kg
2015-02-14


Om bloggen

FunBeat Tipsar är vår omvärldskoll på prylar och annat inom träning. Vi tror det kan vara av intresse, annars är det lätt att avfölja.