Fredrik Winberg

Dagens outfit!

Välkommen till min fjortisblogg! ;-)

Igår fick jag hem trailskorna jag beställt från RunForest.se. Har inte haft några trail-/dubb- eller andra vinteranpassade skor tidigare, inte minst på grund av att jag tidigare givit mig själv springledigt under årets kalla månader - jag tänkte att jag springer inte när det är minusgrader och/eller snö. Men nu är Maria ute och springer titt som tätt, och man vill ju inte vara sämre. Känns tryggare att springa med lite fäste. Har dobbar som funkar, men är det inte is behövs de inte, och det skulle kännas tryggare med sulor med bättre fäste. Och är det snö och slask vill man kanske ha GoreTex eller något liknande. Så, sagt och gjort. Vinterrea på RunForest, och ett par Brooks Adrenaline ASR 11 GTX; trailskor med GoreTex, en modell som sägs ska ge stöd, vilket jag behöver. 

Passade på att ta ett par merinoullstrumpor och ett par vintertights från Newline också. Testsprangs idag. För att väga upp denna nya lyx tog jag min äldsta löpartröja och jacka :-) 

Varmt och skönt, men skorna är nog trots allt ett halvt nummer för små. Har ju inte provat dem innan jag beställde, det sas någonstans att både de jag springer i nu och de här var 30,5 cm, men det känns inte riktigt som det stämmer, för det är avsevärt mindre plats i tån på de här än de andra. 

Nåväl, det blev ett jobbigt pass, men ibland får man bara vara glad att man varit ute överhuvudtaget. Bättre springa dåligt än inte alls. 

2015-02-07 14:11.


Kommentarer till blogginlägget


Fredrik som fjortis? Nä men lite prylgalen 😘😘😘😘😘😘😘😘😘
2015-02-11