Fredrik Winberg

2014

Det går väl inte att göra annat än erkänna att jag får vara ganska nöjd med träningsåret 2014. De mest uttalade målen var att träna mer än 2013, och både räknat i träningsdagar och löpta kilometer uppnådde jag målen med råge. 68 träningsdagar, och drygt 500 sprungna kilometer, mot dryga 300 året innan. De två lopp som var träningsmålen i år var Halvmaran och Hässelbyloppet, samt att vara med om Tunnelloppet, men utan tidspress. Efter hand, när träningen ändå gick ganska bra, blev målet att komma runt halvmaran på under 2, och försöka göra en bra tid på Hässelbyloppet. Halvmaran blev 1.59:07, vilket känns kanon. Hässelbyloppet har jag glömt, men det kändes bra, och Tunnelloppet var jätteroligt att ha sprungit. 

Det fanns en önskan om viktnedgång också, men den har jag inte kommit närmare överhuvudtaget, snarare tvärtom. Skulle man våga göra mer av det nästa år, kanske? Sneglar på Viktväktarnas reklam i högermarginalen på webbsidan...

Fortsätter ambitiöst och hoppas att jag får ihop åtminstone omkring lika mycket träning under nästa år, det vore skoj. Satsar på Halvmaran en gång till, vore kul att putsa lite till på tiden. Det vore kul att testa en annan Halvmara också, men just idag har jag ingen idé om vilken det skulle vara. Hässelbyloppet också, förstås. Och något mer. Kanske man skulle lägga in ett tidigt lopp också för en gångs skull, Premiärmilen, till exempel.

Och, träningsmässigt vore det nyttigt och välbehövligt att hitta en alternativ träning att få till mer regelbundet. Hade ett core-pass på F&S för några år sedan som var himla bra, men F&S i Järfälla har oerhört ont om just core-pass, aldrig mer än ett i veckan, och ligger det på konstig tid så är det kört. 

Gott nytt år till alla, vi ses 2015!

2014-12-30 12:17.


Kommentarer till blogginlägget