FunBeat Tipsar

Sugen på att cykla på Mallorca i april?

Det är rejält med drag på bokningarna till vårens cykelresor.

Efter att ha pratat med några arrangörer av cykelresor så står det klart att man nu, med drygt tre månader kvar till vårens avresor, redan har passerat fjolåret sett i antal resenärer! Redan nu börjar det bli fullt på många resor och om man har funderingar på att anmäla sig till en resa så är det dags att slå till rätt omgående. Annars riskerar man att stå utan biljett när våren närmar sig.

En glad Fredrik Jansson på Trip on Sport berättar att han redan nu har fler än 150 bokningar till den stundande resan till Mallorca, mellan 31 mars-10 april, det vill säga under påsken.

För att möta efterfrågan så har Trip on Sport förlagt ytterligare en resa till Mallorca i april. Denna resan går av stapeln 10-20 april och här har redan nu över 50 bokningar gjorts.

Fredrik berättar att det här är årets riktigt stora cykelresor. Under april vallfärdar cyklister från hela Europa till Mallorca som är en helt fantastisk cykeldestination.  Man uppskattar att omkring 50.000 cyklister kommer att befinna sig på Mallorca under april månad – konstant!

Fredriks mål är att få fler människor att upptäcka cykel som tränings- och motionsform, att använda cykeln till och från arbetet, att resa, leva, tävla, njuta och älska på sin cykel.

Vad är det som gör att intresset är så stort för cykling på Mallorca då? Enligt Fredrik så är det den totala cykelupplevelsen, med gemenskapen, glädjen och aktiviteterna även vid sidan av cyklingen som gör resorna till Mallorca speciella. Man har även handplockat guider och tränare som ser till att man får ut det mesta av sin cykelresa.

2014-12-15 14:41.


Kommentarer till blogginlägget

Om bloggen

FunBeat Tipsar är vår omvärldskoll på prylar och annat inom träning. Vi tror det kan vara av intresse, annars är det lätt att avfölja.