Caroline Hammaräng

I-landstisdag

I söndags och idag tänkte jag gå morgonpromenad men det har inte blivit så. Jag vet vad jag ska ha på mig och vilken runda jag ska gå, telefonen är laddad med musik och kaffe bryggaren är laddad och timern inställd. Men tummen kommer inte ur röven. Tummen är Caroline och röven är sängen. Någon av er får gärna ringa och kolla mig klockan 05 på söndag morgon!

När dom ringde från DeliveryService låg jag och drack kaffe och spelade Candy crush. Dom var en halvtimme bort så det blev snabba ryck. Jag hann med de två sista köpebullarna (Köpte dem i torsdags…) med skinka och lite mer kaffe och att förbereda lite för leveransen. Ville ju dammsuga och moppa bakom kylen/frysen. (Och där fanns lite av varje).

Skittrevliga killar som tog i hand när dom gick. Rejäla skåningar :p. Dom tyckte nog att jag var en kul skit. Jag hoppade omkring som ett galet barn när allt kommit på plats. I-landsglädje. Är jag inte eländig så är jag i-ländig...Men att jag har förmågan att känna glädje över någonting alls får ju betecknas som något bra, så jag accepterar det idag.

Dammsög lite mer, tog ut alla delar ur nya kylen och frysen, torkade ur och torkade av med citrondoftande diskmedel, satte in allting fint….Blev nästan lite hög….I-landsenergi. Skäms lite. Men att ha känslan av att vara full med energi är så fantastiskt. Så jag accepterar det också idag.

Någonstans däremellan fick jag i mig gröten med proteinpulver.

Sen var det stryktvätten från i lördags, delta i två tävlingar på nätet, äta ett päron och skriva handlelista, slänga reklam och kartonger, åka och storhandla och laga mat. Pasta med tonfisk och räkor med chili. Och då var klockan kvart över sex och jag hade fortfarande inte ätit lunch. Det blir inte något tränat idag. Jag passar på att acceptera det också.

2014-12-02 18:51.


Kommentarer till blogginlägget