Sandra Ehlers

Grunnande och träningsombyte

Mitt livs sista vanliga föreläsningsvecka är över. Om 5 dagar åker jag till Sverige, där restkurser ska avslutas och exjobbet förberedas. Jag pendlar mellan melankoli och total lycka; hur ska allt gå ihop, kommer allt lyckas? Markus ger mig perspektiv på tillvaron under skogspromenader, försöker tuta i mig att det inte är så mycket att grunna över egentligen.
Han har nog rätt.

Nu blir det i alla fall minst 6 veckors uppehåll från den vanliga träningen. Inget gym och ingen cykel. I stället drar vi ut med kajak i Stockholms skärgård på en (och möjligen fler) 3-4-dagarstur(er), vi klättrar i svenska berg i stället för sydtyska, och "hemmagymmet" med hederlig stång, bänkpress och några vikter får fylla hålet efter mitt kära "Kraftraum". Diverse annat kommer säkerligen också att hinnas med, jo, jag tänkte faktiskt komma igång med löpning lite lätt igen om skorna får plats i packningen (tillsammans med rep, sovsäck och allt annat otympligt).

So long, Karlsruhe!
2008-07-11 20:20.


Kommentarer till blogginlägget


Vad ska du göra exjobb i? Kommer jag ihåg rätt från tidigare inlägg var det fysik du läste. Lycka till med examensarbetet.
2008-07-15