eva Samuelsson

Det är tungt nu

Vågen,vikten och jag är liksom inte längre överens tråkigt nog. Tyckte vi kom gott överens men vi har tydligen valt att gå olika vägar. Jag strävar då efter att gå ner i vikt och vågen går upp i vikt, den gick  sakta men säkert ner och jag kände mig duktig då hg blev till kg som försvann. Känner mig inte lika duktig nu när hg blir till kg och jag blir tyngre och tyngre......... Därav har det uppstått en intressekonflikt.  Tankarna och argumenten varierar, för lite mat, för mycket gym och för lite löpning, för mycket vätska i kroppen, vad binder vätska , hur snabbt får man ökad muskelmassa av att gymma ... Jag något radikalt får ju göras i alla fall. Då det är sex månader kvar till Gbg varvet kan det ju vara ett projekt att ta tag i och då lär det ju blir mer löpning och det med start i morgon. Sedan kan man ju fundera på vilka enorma bekymmer man har   Några kilon här eller dit..... Såg på  4ans morgon tv och organdonation, en ung pojk med cystisk fibros, och så klagar man över en kråka i näsan........... 

2014-11-23 23:28.


Kommentarer till blogginlägget


Mer muskler ska ju ge en större, bättre förbränning!?
2014-11-24googlade på ämnet " binda vätska " och blev klokare och gladare ;)
hittade några bra bloggare som verkade trovärdiga .
2014-11-24Tummen upp för det!

2014-11-24Ju mindre kroppen blir desto mindre kommer den normalförbränna under dagen för att hålla dig 37 grader varm osv. Det betyder att ju lättare du blir, desto mindre kan du äta för att hålla vikten.
2014-11-26Jag har en "Withingsvåg" som visar både hela vikten samt fettprocent. Den är min tröst under helger som julen då vikten går upp men det visar sig att det mesta är "bukfylla"
Men det har blivit 5 kilo upp detta år och 4 kilo förra året så nu är det dags att ta till målbildsträning igen ;)
2014-12-31