FunBeat Tipsar

Bagheera - ny titelsponsor för Fjällmaraton Sälen

Det svenska sportföretaget Bagheera, med huvudkontor i Avesta, är ny titelsponsor för Fjällmaraton Sälen. Det populära löploppet byter nu namn till Bagheera Fjällmaraton Sälen. 

– "Vi är glada över att kunna utveckla vårt samarbete med Bagheera, ett företag som är på frammarsch" säger loppets tävlingsledare Johan Bäckman. 

– "Tillsammans skall vi nu utveckla loppet till att bli ännu bättre för våra deltagare". 

De båda parterna har nu ingått ett treårigt avtal med målsättningen att få loppet att växa till Sveriges största maratonlopp i fjällmiljö. Redan under årets lopp, den andra upplagan, startade totalt ca 750 deltagare. 

Bagheeras Bo-Göran Karlsson menar att Fjällmaraton Sälen är ett arrangemang, som ligger helt i linje och avspeglar de värderingar man står för inom företaget: 

– "Vi vill satsa lokalt på evenemang i regionen och är väldigt måna om att ha ett tydligt miljötänk i all vår verksamhet. Vi tycker att Fjällmaraton Sälen står för detta samtidigt som våra produkter är direkt anpassade till denna målgrupp. Vi kommer dessutom göra en utökad satsning just inom området fjäll-/traillöpning". 

Nästa år avgörs Bagheera Fjällmaraton Sälen lördagen den 29 augusti och erbjuder deltagarna att välja mellan antingen 21 km eller 42 km fjällöpning samt barnens fjällmaraton. 

Loppet arrangeras av Malungs Orienteringsklubb.

2014-11-19 17:13.


Kommentarer till blogginlägget

Om bloggen

FunBeat Tipsar är vår omvärldskoll på prylar och annat inom träning. Vi tror det kan vara av intresse, annars är det lätt att avfölja.