En FunBeat-användare

Du är inte inloggad på FunBeat.

För att titta på den här personens träningsdagbok och profil så måste du logga in på FunBeat.

Sen träning=sen middag=Nattspöken

Nu näst sista veckan i Arbrå är jag fullbokad med fikaträffar och middagar samt den tråkiga packningen. Jag har lovat mig själv att jag måste unna mig själv att i alla fall träna de dagar som det verkar finnas möjlighet till det och sedan att sitta i alla fall en kvart med symaskinen. Träningen och symaskinen är det som får mig lugn och som får mig att sova på nätterna. 

Fikade hos min granne igår och det blev lite senare än planerat. Lyckades precis hinna till gymmet för att dra en uppvärmning, ett kort intervallmoment och sedan lite nötning. Kändes i benen att jag körde en dryg mil dagen före. Men skam den som ger sig. Pannbenet behöver åxå tränas ibland. Lyckades bli klar bara några minuter före gymmet stängde och fick skynda mig hem för att koka lite pasta. 

Snabbdusch och sedan snabbmat. Man kan äta fort, man kan sleva i sig maten eller så kan man trycka i sig maten. Det är inget jag rekommenderar. Åt inte så speciellt mycket men kände att det nog gick lite för fort. Aningens illamående äntrade jag sängen och lyckades somna. Herrejävlar vad jag drömde.

Inatt har jag haft fullt krig mot spöken hos min mor och far. De lät ingen sova gott en hel natt. De var osynliga men man kunde känna dem om man stötte på dem. Tror att jag inatt har vevat hejvilt med mina armar och jag blir inte förvånad över om jag faktiskt, i verkliga livet, skrikit/morrat de okvädningsord jag yttrade till drömmens spöken. 

Vaknade i alla fall gudförbannad och rätt så rädd och lovade mig själv att även om jag är hungrig måste jag äta lätt och sakta före sänggång. Men en fråga från drömmen kvarstår; Om man nu lyckas brotta ner ett osynligt spöke, hur likviderar man det och är det ett brott i lagens mening? Och en annan sak som oroar mig; varför vaknade jag med en spricka i läppen? Gick det så vilt till inatt?

2014-11-18 09:28.


Kommentarer till blogginlägget