eva Samuelsson

Alltid lite till

i dag var det spinning som stod på schemat. Karin favoritledaren så klart med sitt glada och pigga sätt. Och bästa musiken. Vetekatten hur hon får till det men den passar mig jättebra.  Hennes val av musik får mig att bli full ev energi , glad och nu djävlar ska här spinnas.det är ett kort pass, 45 minuter  två uppvärmningslåtar som får en på gott humör och redan på andra låten så pirrar det så där i huden innan svetten börjar bryta fram. Det är just då jag funderar på vad katten gör jag här, och det är precis då andningen känns som tyngst innan man kommer in i det goa flåset. Sedan är det tunga tunga låtar i uppförsbacke pulsen arbetar sig upp på topp och när man är som tröttas så kommer det en snabb låt med lätta tramp och så forsätter passet .varannan tung uppförsbackar och varannan snabb och lätt. . Idag var det riktigt urdjävligt  och mitt mantra idag var Frida Wallbergs ord " alltid lite till"

Dessa ord rablade jag i takt till musiken samtidigt som musiken dunkade och jag hör Karin  räkna ner , 45 sekunder kvar, 30 sekunder kvar håll ut , håll ut ända in . 45 sekunder känns som en evighet i bland och man får riktigt bita ihop för att orka låten ut..

Behöver väl inte säga att jag var totalt sjöblöt av svett  och näst intill lila röd i ansiktet ...... Men hur trött, svettig och lila röd jag än må vara så går det alltid lite till .....

2014-11-12 22:13.


Kommentarer till blogginlägget


Förstår helt klart det där "lite till" men jag har bara svordomar i skallen och blir väldigt aggressiv då:)
Jag tror man måste vara envis för att orka lite till. Skulle jag inte det kommer mer svordomar och tankar att nä nu jävlar, nästa gång ska det gå. (Låter ju en aningens galet när jag skriver det, haha!)
2014-11-13När instruktören håller på och räknar ner för ofta blir jag tokig och kroknar fortare. Kan bli riktigt ilsk och tänka ( hoppas jag )'håll klaffen'.
Föredrar helt klart när de vrålar att man ska kämpa lite till.
Vad kul det hade varit att få träna med er båda!!

2014-11-13