eva Samuelsson

Cerisrosasjälvlysande ljushuvud

Box passet idag var riktigt jobbigt, kändes som spyan låg i halsgropen hela tiden,  och blodtrycket varianten kompis med mig idag.

Talade om för Anna att jag idag skulle ta det lugnt då jag varit sjuk men det glömde jag ganska snabbt bort och öste på som vanligt. Kanske inte så smart men lite svårt ibland att hejda sig när man tycker något är så roligt. Anna tittade ogillande på mig när vi skulle hem, hade talat om för henne att jag skulle springa hem vilket hon inte gillade ..... Men slingan går liksom snett genom skogen hem så det blir ju nästan en genväg, om man vill så kan man ju se det så ;) jag har köpt en sådan där fin cerisrosasjälvlysande  löpar mössa och den måste jag ju testa och den fina Pannlampan jag fått av min svärfar så vad passar inte bättre än att springa hem genom skogen och testa mössa och lampa. 

Hade inte någon musik i öronen utan det var alldeles knäpp tyst i skogen och det var bara mina andetag som flämtade på och kolsvart, förutom där lampan lyste upp. Och jag ska nog erkänna att det blev lite kusligt , brukar inte vara mörkrädd av mig men det kändes lite lurigt .men det var en häftig känsla att springa i mörkret och tystnaden . 

Lär bli fler rundor men då har jag nog musiken på .......

2014-11-11 22:13.


Kommentarer till blogginlägget


Tuffing, det hade inte jag vågat:) Fördel är ju att det går fort i alla fall, skog, mörker och kuslig tystnad vilken icke skön kombination, hehe!
2014-11-12Bra jobbat. Det är inte i skogen de farliga finns :)

2014-11-12Modigt som attan! Inte så mycket rädsla för Björn som att inte se riktigt vart man ska och vart man trampar.
2014-11-12Hur var lampan?
2014-11-12Ja modigt och modigt???? Var inte så kaxig när jag väl var på slingan hahahaha, ja lampan lyste riktigt bra. Lite lurigt att ställa in, om jag skulle ha ljuset precis fram för fötterna eller en bit bort, kännes lite lurigt att springa i början, som att springa med förbundna ögon men man hittade steget ganska snabbt. Värst var nog tystnaden ....... Inte ett ljud , får springa med musik nästa gång.
Det som kan vara lurigt är om jag springer på vildsvin , för det finns det tydligen .sedan blev det lite kallt och fuktigt på vissa ställen , kändes lite olustigt just då men men det e la bara att springa på det ;)
2014-11-12