eva Samuelsson

Liknar öknen nu

Jobbat i två dagar nu eller rättare sagt en och en halv, känns tungt . Huvudvärk som attan och tung över ögonen, kändes så skönt när klockan blev ett och det var dags att stänga kliniken . HELG ;)

Längtade ut efter frisk luft och få rört på mig e grann.

Men det blir inte alltid som man vill, slutade med sängläge och pickande hjärta och yrsel..........?????

Kollade lite på tv nu när jag var sjuk och såg ett program om ultralöpare. Ja nu är ju Gbg varv och maraton liksom en fis i rymden.

Detta handlade om ultalöpning i öken . Gärna alla fem stora öknarna på ett år. Hiskligt intressant program och jag är full av beundran men samtigtigt undrar jag om detta är riktigt klokt att göra. Springa så långt i den hettan så länge, rent idiotiskt och puckat kan jag tycka samtidigt var det så inspirerande och lockande och häftigt att se. Vad i hela fridens namn tänker man på när man springer så långt, hur resonerar man med sig själv,  och vad är det som driver en . Man fick ju följa några olika personer, män , kvinnor i olika åldrar och jag  tycker  dom är helt fantastiska .

.......blir väl till att försöka få röven ur soffan då i helgen....

2014-11-07 22:04.


Kommentarer till blogginlägget


Jag har också sett den filmen (antar att det är samma). Tycker som du att det var intressant, men samtidigt rätt puckat. Inget jag tänker göra i alla fall. :-) Trevlig helg!
2014-11-08Nä men visst blir man imponerad ;)
Tack det samma ;)
2014-11-08