eva Samuelsson

Vardagsmtionär ;)

onsdags invägning... Hhhrmmmgrrrmmmpp..  6 hg upp på vågen .

Inte världens undergång men jag måste erkänna att det suger. 

Vad kan detta bero på då???? Jo kán vara en hel del glassätande, småätande och ingen motion . Och varför detta då , jo det är liksom lite lättare att ta en skål glass och lufsa tillbaka till sängen än att laga mat när man är kass. Har i och för sig inte varit riktigt hungrig men småsugen och det blir man ju om man inte äter ordentlig, usch fy och skäms åter till ordningen. 

Då det blivit en hel del tid i sängen så har jag kollat runt lite på olika bloggar. Och vad fina sidor vissa har, riktigt proffsiga. Har ju mest kollat olika träningsbloggar får jag väl erkänna. Vilken glöd och engagemang och intresse bloggare har. Vilken kunskap som förmedlas, kost,träning,mode och vilka fina bilder och alla härliga tips man suger i sig 

Men det känns lite som " fitnessballerinor" usch nu var jag inte snäll men, jag menar och visst det är ju helt olika vad man vill blogga om...och man väljer själv vad man vill läsa, men det är rätt gött att läsa om alla " vardagstränare" som lyckas puzzla ihop sin dag för att få ge sig ut på en löptur,skidtur eller ett pass på gymmet. Nu har ju jag vuxna barn och en man som jobbar borta på veckorna så jag har ju förmånen att vara lös och ledig och nästan göra som jag vill;) .

Tycker det är beundransvärt att se hur folk får ihop livspuzzlet, med allt vad som hör därtill barn, tvätt,hem och arbete och ändå få tid över till att träna. En del satsar ju stort, jag menar att träna till maror , triathlon, klassiker,  Vasalopp ,Vätternrundan och ultralopp kräver sin tid .kanske har man en underbar man/ fru som drar ett stort lass och supportar för att man ska kunna göra det man brinner för 

Tummen upp för alla vardagsmtionärer som kämpar på och 

  " supportrarna" 

2014-11-05 19:39.


Kommentarer till blogginlägget


6 hg snor helt klart:)
Jag har en man som tränar till sin andra ironman och det jag inte insåg hur mycket tid och planering som läggs på att nå det målet. Varje dag har sin inplanerade träning, allt är testat och utmätt. Allt kollas, siffror och resultat, vackra staplar som jag fattar nada. Jag tränar det jag känner för och vad jag orkar med men han har alla dagar klara tills nästa års tävling i Kalmar, ibland tre pass om dagen...oh, my god:) Träningen har blivit en del av vardagen, en självklarhet. Det är helt klart imponerande!
Men sedan kan vi nog alla ge oss själva en high five oavsett:)
2014-11-05Hhehe. Maria, jag är motsatt, inget pass klart, bara en veckoplan och önskat antal pass per vecka. Lägger familjens schema först, och timmarna som är tomma kan då bli mina.
Dock många pass efter 21.00.

0,6kg. Är det ca 4000Kcal, typ. Ta en "lite" längre" jogg imorgon då :) 4h kanske.......

2014-11-06Det är som Eva skrev Christian, beundransvärt!!
2014-11-06Hahahaha ja jag får väl snyta till mig ordentligt och jogga runt en stund;)
Tycker ni är beundransvärda båda två, om jag inte missuppfattat saker och ting så har vi kanske barn som kräver lite mer tid, omtanke och stöd. Nu är min stora tös sk vuxen men det är ju inte alltid ålder och mognad går hand i hand.
Att " rodda" för sin andra hälft eller sina barn och själv hinna fixa egen tid är rätt fräckt ;)

2014-11-06