eva Samuelsson

Löpteknik

Tråkigt att ligga hemma och snora, huvudvärken spränger gött bakom ögonen, ena stunden bomtät och nästa stund forsande snor......

Sover fram och tillbaka, byter från säng till soffa till fåtölj och tillbaka . Kollar på alla kanaler på tv fram och tillbaka utan att fastna för något, skåpäter lite och funderar på hur det ska gå med morgondagens invägning .tycker lite synd om mig, jag är ju sjuk så det gör inget..... Så dåligt hahahaha men det blir till att bita i det sura äpplet om man slarvar , sjuk eller inte ???? Dålig ursäkt.

Där emot har jag kollat på löpteknik på youtube , och just nu känns det väldigt krångligt att springa......

Men visst det verkar ju vettigt allt ihopa och jag hittade en liten filmsnutt som jag ska ha med mig ut i huvudet när jag ska träna. Så får vi se vad det kan göra med en äldre dam. Man kan ju alltid prova  ;)

2014-11-04 18:59.


Kommentarer till blogginlägget


Att prova skadar inte....tror jag:)
2014-11-04Kan vara svårt att lära en gammal tant nya grejer .....
2014-11-04Spännande, klart värt att testa! Kör på... När du mår bättre.:)
Berätta gärna hur det gick.

2014-11-04Hörde nå'nstans att det tar 2 veckor för en förkylning att gå över om mn håller på med huskurer och liknande, men 14 dagar om man låter den vara... ;)
... se'n detta med löpteknik... hur känner man att man gör rätt? Det är ju så lätt att rörelseminnet tar kommandot och så faller man tillbaka i gamla mönster... Kanske nå'n som filmar?
2014-11-05Det går VISST att lära gamla kärringar nya grejer.
2014-12-14