Sofia .

oktober

Det har varit lite sådär med tränandet under hösten. Det har varit så mycket annat! Plötsligt är prioordningen ändrad. Märkligt. Trodde det var något som hände andra, men inte mig. :-)

Nå. Så värst konstigt är det egentligen inte. Man ska bry sig om sin lilla Maja! Och när långa Farbrorn (pappa Lars), är sjuk och skadad mest hela tiden så är det inte mycket att välja på. Visst kan Maja vara med när mamma rör på sig, men riktigt fullt ös blir det inte då. Se bilden till exempel, från "mamma boot camp". Mysigt, ja! Jobbigt? Nja.. (okej då, det var lite jobbigt, innan Maja tröttnade på att sitta i vagnen).  

Men nu börjar det väl ändå likna något. Igår klarade jag en mils jogg utan att bli helt knäckt! ÄNTLIGEN! Styrketräning har också blivit av, någorlunda regelbundet. Nu gäller det bara att hålla i det här. Man har ju liksom längtat efter att det ska bli kul att ränna omkring igen, kul som förr (och ja, jag glömmer gärna bort att jag senaste åren mest gnällt och haft ont mest överallt). Nu börjar det likna kul!

Yeah!

2014-10-30 20:02.


Kommentarer till blogginlägget


Härligt att det lossnat! Härlig bild oxå!
2014-10-30