FunBeat Tipsar

Thule Test Center - unikt i sitt slag

De flesta människor med en aktiv livsstil kan nog relatera till Thules olika produkter. Inte så konstigt kanske då Thule är världsledande på takboxar, takräcken, samt unika och innovativa hållare för t.ex. cyklar, kajaker och kanoter, skidor och surfbrädor.

Thule tillverkar inte bara sina produkter, de lägger mycket tid på forskning och utveckling och det finns en uttalad strävan att alltid ligga steget före och skapa innovativa lösningar till specifika problem.

Produkterna skall hålla i längden, ha en tidlös, elegant och stilren formgivning och harmonisera med bilens design. 

Thule Test Center

För att säkerställa att produkterna håller den höga kvalité som Thule ställer så startade företaget Thule Test Center.

På Thule Test Center fokuserar man på det som Thule prioriterar allra högst - säkerheten för dig och de runt omkring dig. 

Produkterna utsätts för extrema tester i Thule Test Program, som innefattar över 25 specifika Thule-standarder som vida överträffar aktuella ISO-standarder. Testerna omfattar allt från ökenhetta, arktisk kyla, vattentäthet, falltålighet och vindmotstånd i vindtunnlar till hållfasthets-, stöt- och krocktester.

Inte bara produkter till bilen

Produktprogrammet 2014 omfattar mycket mer än produkter till bilen. De senaste åren har man utökat sortimentet med bland annat resväskor, sportväskor, väskor och fodral till datorer, surfplattor och kameror, multifunktionella barnvagnar, sportbarnvagnar, cykelvagnar och cykelbarnstolar.

2014-10-15 11:45.


Kommentarer till blogginlägget

Om bloggen

FunBeat Tipsar är vår omvärldskoll på prylar och annat inom träning. Vi tror det kan vara av intresse, annars är det lätt att avfölja.