FunBeat Tipsar

​Aktivitus öppnar testklinik i Stockholm

Aktivitus är marknadsledande på träningsoptimering och tester för konditionsidrottare. Specialistkompetens finns nu inom löpning, cykel, triathlon och skidor.

Aktivitus finns sedan tio år i Göteborg men expanderar nu och öppnar testklinik i Stockholm den 1:e december.

”Sista året har det hänt mycket på Aktivitus och vi känner oss nu mogna att ta steget till huvudstaden där vi redan har en befintlig kundkrets som länge efterfrågat våra tjänster” säger Sara Danielsson Lundqvist, VD på Aktivitus.

Foto: Niklas Källström

Platschef och partner i Stockholm blir Johan Hasselmark, med en lång och varierad träningsbakgrund.

”Johan har senaste halvåret visat vad han går för och vi ser verkligen fram emot att komma igång och jobba tillsammans. Med sin kompetens inom multisport, där han tillhör världseliten, kompletterar han våra kompetenser på ett naturligt sätt” säger Mattias Lundqvist, test- och träningschef på Aktivitus.

Johan Hasselmark, Mattias Lunqvist och Sara Danielsson Lundqvist

”Jag känner ett stort engagemang inför mitt kommande uppdrag på Aktivitus och det känns naturligt att anamma Aktivitus träningstänk som har visat vara mina träningsideal personifierade. Aktivitus kunskap och tjänster behövs i Stockholm och är efterfrågade. Aktivitus ger dokumenterad nytta för alla, från nybörjarmotionären till elitatleten oavsett nivå eller ålder.” säger Johan Hasselmark.
2014-10-03 13:42.


Kommentarer till blogginlägget

Om bloggen

FunBeat Tipsar är vår omvärldskoll på prylar och annat inom träning. Vi tror det kan vara av intresse, annars är det lätt att avfölja.