FunBeat Tipsar

GoPro Presenterar HERO4 - Den mest kraftfulla GoPro produktlinjen någonsin

GoPro uppdaterar nu sitt modellprogram med tre nya modeller. Hero4 kommer i två olika varianter, Black med 4K och Silver med 2,7K. Som budgetalternativ släpper man GoPro Hero.

HERO4 Black

Levererar 2x högre prestanda än sina bästsäljande föregångare och fångar nu 4K-video med 30 bilder per sekund (fps), 2.7K video på 50fps och 1080p video i fantastiska 120fps vilket praktiskt taget eliminerar problem med rolling shutter i de flesta scenarier samtidigt som det möjliggör otroliga slowmotion-effekter.

HERO4 Black har också ett helt nyutvecklat ljudsystem som fångar hifi-ljud med 2x det dynamiska omfånget jämfört med tidigare modeller.

Ytterligare förbättringar inkluderar förbättrad bildkvalitet, lågljusprestanda, markering (taggning) av höjdpunkter samt ett förbättrat användargränssnitt som gör navigation och tillgång till viktiga funktioner och kontroller mycket smidigare.

HERO4 Black är helt enkelt den högst presterande GoPro-kameran hittills.

HERO4 Silver

Levererar video i fantastisk kvalitet med upplösningar som 4K15, 2.7K30 och 1080p60. HERO4 Silver har en praktisk inbyggd pekskärm för de som värdesätter bekvämlighet och smidighet framför HERO4 Black’s oslagbara kvalitet.

Den nya produktlinjen med HERO4-kamerorna släpps till försäljning den 5:e oktober hos välsorterade handlare.

"Under de senaste tolv åren har vår passion varit att göra det enkelt för människor att själva fånga sig och sina favoritaktiviteter i professionell kvalitet som får en att tappa hakan", säger GoPro’s Grundare och VD, Nicholas Woodman. "Den passionen fick oss att inleda vår mest ambitiösa design- och konstruktionssatsning någonsin, och resultatet är inget annat än den ultimata GoPro-kameran - HERO4 Black. Vi kan knappt bärga oss för att se vad världen fångar med den."

HERO4 Black – 2x bättre prestanda, ännu en gång.

Flaggskeppet HERO4 Black bygger på GoPro’s Emmy-belönade teknik för att leverera nästa nivå av GoPro-bildkvalitet, flexibilitet och prestanda:

  • Otrolig högupplöst 4K-video i 30fps möjliggör verklighetstrogen videoinspelning samt möjligheten att plocka ut stillbilder på 8,3MP ur video.
  • Snabbare * bildhastighet i högupplösta lägen som 2.7K i 50fps och 1080p i 120fps
  • Foton i 12MP av hög kvalitet vid burst på 30 bilder per sekund
  • Uppdaterat användargränssnitt med förbättrad navigation och tillgång till viktiga kamerakontroller
  • 50% snabbare Wi-Fi * kombinerad med Bluetooth ger förbättrad GoPro App-prestanda och förbättrad energihantering

Riktpris 4 590 SEK

"Ett vanligt huvudbry är att besluta sig för om man ska välja att fånga video eller foton av en upplevelse" påpekade Woodman. "Varje bildruta i videor av upplösningen 4K30fps motsvarar ett 8,3MP-foto. Resultatet är att användare samtidigt kan fånga häpnadsväckande 4K30-video och foton i imponerande 8,3 megapixel med 30 bilder per sekund vid användning av HERO4 Black. Det är en av de många spännande funktionerna i denna imponerande nya enhet."

HERO4 Silver - Professionell kvalitet, inbyggd pekskärm

HERO4 Silver sätter ny standard för enkel och bekväm användning med GoPro’s första kamera med inbyggd pekskärm:

•Inbyggd pekskärm möjliggör enkel kamerakontroll, komponering av scener samt uppspelning

•Videoinspelning av professionell kvalitet i 2.7K30, 1080p60 och 720p120

•Foton i 12MP av hög kvalitet vid burst på 30 bilder per sekund

•50% snabbare Wi-Fi * kombinerad med Bluetooth ger förbättrad GoPro App-prestanda och förbättrad energihantering

•Riktpris 3 590 SEK

GoPro introducerar HERO - Den perfekta GoPro-kameran för nybörjare.

GoPro är också stolta över att presentera HERO, den perfekta instegsmodellen från GoPro. Designad med enkelhet i åtanke och inbyggd i ett robust, vattentätt hölje, fångar HERO högkvalitativ video i 1080p30fps och 720p60fps. HERO fångar material i samma fantastiska och häpnadsväckande stil som har gjort GoPro till en av de bäst säljande kamerorna i världen.

Allt detta kommer i en förenklad produkt som är tillgänglig för alla till ett riktpris på 1 290 SEK. 

För mer information besök iceman.se.

2014-09-30 13:58.


Kommentarer till blogginlägget

Om bloggen

FunBeat Tipsar är vår omvärldskoll på prylar och annat inom träning. Vi tror det kan vara av intresse, annars är det lätt att avfölja.