eva Samuelsson

Pirr pirr i träningstarmen

Av någon underlig anledning har jag inte förmått mig till att träna så som jag önskat.

Vet att det är en dålig ursäkt men denna värme som varit i sommar har gjort mig seg som kola eller så tål jag kanske värme sämre då jag blivit äldre..........

Har helt enkelt inte hittat motivationen till att träna i denna värmen. Har iof blivit en del promenader på ön Saxen som varit lite utmanande. Stundom varit bergsget och ibland har det varit goa hällar som man kunnat få upp lite jogging på . Men oftast har jag legat som en säl på min lilla klippa och spanat på båtar, läst korsord, lyssnat på musik  och badat , helt ortroligt  22-24 gr i vattnet och inga brännmaneter 

Men nu börjar det pirra lite i tränings tarmen  , köpt  ett  nytt linne att träna i och lite roliga sockar  tom en kjol ....... Den får jag nog ha till promenaderna ;)

2014-08-01 21:51.


Kommentarer till blogginlägget


Denna sommaren blir något alldeles extra att minnas i den långa mörka vintern. Skönt att du fått en härlig vila.
Vad brun du har blivit!! :-)
Såg du delfinerna som besökte trakterna?

2014-08-02Man måste någon gång få vara lite "lat" och varför inte nu när det är så varmt. Känner samma sak, att orken är inte riktigt densamma när det är riktigt varmt. Var en som sa att det var drygt 34 grader på gymmet. Då förstod jag varför det hade gått tungt.
2014-08-02Fängelset nästa för dig Eva. Inte tränat, hruphhh. Inga mera ursäkter, idag tränar du. Löp mitt på dagen, känn hur värmen stressar kroppen. Sen slappar du hela kvällrn.
Förstått?
2014-08-03Hahahaha ja jag lever ett hårt liv nu ...... ;)
Bra där med en spark i häcken ;)
Så då gick det inte med att man började bli gammal och värme........
Börjar snart ta slut på ursäkter med hihihi
Så det är la bara till att snöra på sig skorna då............

Tyvärr såg vi inga delfiner , var däruppe då men som sagt havet e stort och färg får jag ganska lätt , hoppas du hinner njuta av sommarkvällarna när du kommit hem från jobbet ;)
2014-08-03