G-man Edenro

Same, same, not so different

Körde morgonlöp på samma sätt jag gjorde igår och i förrigår. Struktur är bra, det är grundpelaren för diciplin. Om man bara gör det, så blir det en vana och då får man per automatik diciplin. Så funkar det för mig iaf. Visst kan man variera sig, men jag kör ganska mycket på Arkimedes tankar -Noli turbare circulos meos!

Kroppen är redo att äntligen gå in i nästa fas -fartpass. Men I got to stick to the plaaaaan. Har jag sagt att jag inte skall börja med fartpass förrän mitten av juli, så blir det så. Lite kenyalöpning för att smaka på det går bra, men majoriteten av all kilometrar SKALL ligga runt 4'40-5'00/k fram tills dess. Lufsträning, grundträning, tillvänjning av senor och ligament. Jag vet, men det börjar bli liiiite same same nu.

Tämligen oproduktiv på jobbet nu, men det får man vara när det bara är en dag kvar innan semester följt av pappaledighet till januari. EN dag! OS på tv oxå.. yeah right! I wish med en 3,5 åring och en 7 månaders. Men oj vad kul vi skall ha. Blir nog en hel del babyjogg i höst.
2008-07-03 09:50.


Kommentarer till blogginlägget


Babyjogg låter kul. Intressant. Har man barnet i en speciell joggingvagn då?
2008-07-03Vänta bara tills de kan cykla med bredvid :-D Barnen alltså. Riktigt kul.
2008-07-03Halvår hemma låter fint.
2008-07-03Struktur. Disciplin. Brrrrrrrrrrrr. Läskigt.
2008-07-04