FunBeat Tipsar

Stockholm Tunnel Run och SJ i samarbete

Den 22 november 2014 arrangeras Stockholm Tunnel Run, ett unikt 10 kilometer löparlopp med möjlighet att uppleva Norra Länkens tunnlar innan biltrafiken släpps på.  

Nu inleds ett samarbete med SJ som kommer att vara med som samarbetspartner under detta once in a life time-evenemang.

- Vi ser ett ökat intresse kring motion och hälsa och detta samarbete ger oss även en möjlighet att på ett positivt sätt aktivera oss. Stockholm Tunnel Run är ett unikt lopp som bara kan upplevas en gång. SJ kommer att erbjuda löpartåg till Stockholm Tunnel Run, där löparen kan ladda inför loppet från Göteborg till Stockholm, tåget kommer att stanna strax innan starten, mitt i aktivitetsområdet, säger Krister Svensson, Chef Specialresor och Samarbeten SJ AB.

Intresset för Stockholm Tunnel Run är stort bland motionärer runtom i Sverige och man räknar med omkring 30 000 löpare, i dagsläget är det över 25000 anmälda.

- Vi är mycket glada att kunna presentera SJ som partner, det kommer innebära att vi ger möjlighet till löpare från hela landet att springa genom att ta tågen, säger Tomas Hoszek, VD för Lidingöloppet.

Läs mer på: www.tunnelrun.se

2014-06-19 12:20.


Kommentarer till blogginlägget

Om bloggen

FunBeat Tipsar är vår omvärldskoll på prylar och annat inom träning. Vi tror det kan vara av intresse, annars är det lätt att avfölja.