FunBeat Tipsar

Addnature Pulse - Ny butik i Stockholm för uthållighetssporter

Den 14 maj öppnade Addnature Puls, en helt ny butik inriktad på träning och uthållighetssport. Butiken ska locka terränglöpare, swimrunners, triathleter och cyklister och tillgodose deras speciella krav på speciell utrustning.

Vätternrundan sålde slut på 14 minuter. Vasaloppet sålde slut på 10 minuter. Terrängloppet Ultravasan sålde slut på 29 minuter. Swimruntävlingen ÖtillÖ måste man söka till, eller köpa en lott. Triathlontävlingen Ironman i Kalmar sålde slut på en vecka. Till och med Sweden Sky Race 24, premiären av den 10 mil långa terränglöpningstävlingen i Björkliden är fulltecknad. Det råder ingen tvekan om att det råder tränings och tävlingshysteri i Sverige just nu. Och bäst går loppen i naturen, där Addnature alltid varit en stark leverantör av utrustning.

Addnature Puls har plockat produkter från Addnatures sortiment, men även från cykelbutiken Bikesters sortiment. Det innebär en stort urval av kläder för uthållighetssport, skor för trailrunning och minimalistisk löpning, våtdräkter för swimrun och triathlon, vätskesystem och ryggsäckar för löpning, energi, träningsklockor och inte minst lite cyklar för landsväg och triathlon.

Addnature Puls hittar man på Högbergsgatan 32 på Södermalm i Stockholm. 

2014-06-18 21:43.


Kommentarer till blogginlägget

Om bloggen

FunBeat Tipsar är vår omvärldskoll på prylar och annat inom träning. Vi tror det kan vara av intresse, annars är det lätt att avfölja.