FunBeat Tipsar

Tävla om Äventyrsbilen - förverkliga din äventyrsdröm

Den 23 maj lanserade månadsmagasinet Outside en ny tävling för alla som drömmer om det stora äventyret. Om friheten i en havskajak, utsikten från en fjälltopp eller känslan av att få slå upp tältet på ett skär och njuta av en fri horisont.

Vill du vara med och tävla? 

Det enda du behöver göra är att skicka in en ansökan via äventyrsbilen.se. Åtta gånger per år utser juryn vinnare som får ratta Äventyrsbilen vart som helst inom Sveriges gränser. Med hjälp av expertis, all tänkbar utrustning och Äventyrsbilen kan du förverkliga dina drömmar.

”Vi vet att många har drömmar om att få uppleva vildmark eller äventyr, men det är inte alltid man har tid eller pengar att göra det. Vi hoppas att Äventyrsbilen ska leda till att fler tar sig ut i naturen”, säger Glenn Mattsing, vd på Go Outside Media Sweden AB och ansvarig för konceptet.

På  aventyrsbilen.se finns inspiration till egna äventyr, experttips, anmälningsformulär och hela garderoben med utrustning som vinnarna får välja bland.

Bakom Äventyrsbilen står Subaru, tidningen Outside, Addnature, GORE-TEX®, GoPro och Marmot.

2014-06-06 17:38.


Kommentarer till blogginlägget

Om bloggen

FunBeat Tipsar är vår omvärldskoll på prylar och annat inom träning. Vi tror det kan vara av intresse, annars är det lätt att avfölja.