Anders Lindgren

Häng med och skänk till Cancerfonden 29 juni och 26 juli

Börjar nu toppa mig (eeeeh?) inför Ironman Austria 29 juni. Den här helgen via träningsläger i Fuschl am See i Salzkammergut och nästa helg vid Wörthersee i Kärnten (där IM Austria går). Det inte så mkt för att jag har några större förhoppningar om ngn vidare tid. Det är ju min första IM så jag hoppas kunna gneta mig runt 11:30 eller nåt. Beror onekligen mkt på förhållandena på race-day. Kan bli 35 grader varmt i Kärnten vid den tiden på året.

Nej mest kör man träningsläger för att det ju e så jävla sköj att åka bort å träna över långhelger! Sitta hemma i Wien på vår och försommar känns inte aktuellt.

Rubriken då? Jo, liksom fjol (när vänner och bekanta hjälpte till att sammanlagt samla in nästan 30 000 SEK till Cancerfonden på de 17 race jag körde) kör jag vidare med min MultiUtmaning via Annas och Gregers fond Långlopp där jag skänker en krona per minut. 

Det här året har jag valt att inte köra det på varje race (det blev lite tjatigt när jag försökte övertala vänner framåt race 16, 17 sådär, haha) utan fokuserar under sommarenpå Ironman 29 juni och alp-ultran Swiss Alpine 26 juli (ja... jag hoppas ha återhämtat mig...)

För mer info se 

http://thesuperjudge.wordpress.com/about/

samt

http://thesuperjudge.wordpress.com/multiutmaningen...

och även

http://långlopp.com

2014-05-29 10:23.


Kommentarer till blogginlägget