eva Samuelsson

Låg tyngdpunkt......

då var det dax att ge sig ut på en joggingtur

Tankarna på denna runda har varit väldigt varierande  ;)

Dom första tre kilometrarna tog jag det lugnt och kände att jag fick ha det som uppvärmning

Musiken i lurarna var super dålig så det var bara att byta till något bättre ,fipplade  med Spotify men till slut fick fick jag lite goa tempolåtar. Skulle bli så skönt att komma in i skogen och jogga vidare på slingan. Eftter att ha tagit mig upp för backen ser jag att lyset på slingan inte funkar , fasiken oxå, hur svårt kan det vara att fixa lyset på en slinga som är en kilometer, hallå eller.

Var lie svårt att se men det gick allt bra, fick lägga om rutten och styra stegen förbi sjöboden och båtplatsen,  var riktigt mysigt. Insåg att snart är det dax att få båten i sjön och njuta av den goa sommaren.

Då jag joggade vidare längs gatorna dök hon den där skugg  figuren upp i gatlyktornas sken,  hon hade lite bättre hållning än sist men mitten partiet var ju ganska så fylligt . Började fundera på att det måste vara tungt att kånka runt på den där fylliga ändan  eller ska man kalla det kvinnlig formen  Blir ju tyngre ju lägre tyngdpunkten är.........Annat är det ju för män, dom har ju liksom ingen rumpa alls och petar man eller försöker nypa så är den ju alldeles hård och få tag i lite fede att nypa i finns ju inte ..... Måste alltså vara mycket lättare för en man att springa och slippa kånka runt på en massa fede...... ;)

Benen går av sig självt men det känns lite stelt i vaderna funderar lite på om " gubbvaden " vill göra sig påmind men beslutar mig för att inte känna efter så mycket trots att det stränar i höger vad .  

Då börjar rundan styra mot Smögen och den sega backen från Kungshamn mot Smögen börjar kännas lite i tyngsta laget så med tunga steg går det uppför och dååååå ;)  kommer Alcazar i lurarna , Blame it on the disco , yeeeehaaa kan en discopingla som jag få en bättre kick i häcken, orken kommer tillbaka och jag tar mig uppför utan problem . Väl uppe på bron blåser det så jag står nästan still, ljudet i lurarna drunknar bort i blåsten och jag provar på att gå, men vinden kyler så att det är lika bra att jogga på , undra om man kan få avdrag för motvind på den där fubeatmät apparaten ????  Det blåser 11, 6 m/S.

Nerför bron försöker jag utnyttja att det går nerför, skjuterpå i steget och tar lite längre steg, lite snabbare det är ju nerför bara att mata på sen kommer det en raka och sen är jag ju nästan hemma, bara att hålla igång benen och inte känna efter hur vaderna känns .

Väl hemma är jag jättenyfiken på att se hur rundan gick, att förvänta mig samma goa resultat som sist vågar jag inte då jag gått ut för att njuta och ta det lungt samt kämpat lite med motvinden på vissa ställen 

Men är faktist riktigt nöjd :)

2014-03-19 21:21.


Kommentarer till blogginlägget