Sandra Ehlers

Snabb, snabbare...

Jag har slagit hastighetsrekord på min MTB idag. Inte i max-värde (eller, det vet jag inte) men i snitt.

De 21 kilometrarna hem, varav hälften stig, och med 4 vägar där man måste vänta ut bilkaravaner, tog bara 42 minuter!!!
(med reservation för mätfel; uppskattas till +- 1 min)

42 minuter, det är vansinnigt för att vara jag.
Det kan jag tacka slumpen för. I början av Grabener Allé blev jag omcyklad av en tjej på räser. Eftersom jag har MTB med tillhörande feta däck kunde jag utan större avundsjuka glädjas åt en så snabb tjej - och tog upp jakten (naturligtvis - det är sån jag är). Höll jämnt avstånd till henne en bra bit, tills en kille med något högre fart cyklade om mig, och tillslut även henne. Tjejen tog i hårdare; vad annars, och det gjorde jag med. Vid Forschungszentrum hade vi således konvergerat till klunga. Räsertjejen försvann dock när asfalten tog slut, så det var bara jag och killen kvar och jag tog i för kung och fosterland. Det gjorde han också. Vi hann ändå prata en del innan Graben-Neudorf skilde våra vägar åt.

Som pricken över i hade jag tidigare på dagen haft ett riktigt bra styrketräningspass; ca 90*3 på latsdrag mm. Träningsdagen var fulländad.
Jisses, vilken träningsvärk jag lär ha i morgon, vad underbart =)

[Edit] Glömde ett par minuter i första versionen, korrigerat nu..=/ så det var inte lika extremt som jag först trodde, men fortfarande starkt personligt rekord.
2008-06-24 20:20.


Kommentarer till blogginlägget